Tapahtuman ajankohta: 12.11. - 13.11.2011
Sijainti: Tampere (kuljetukset Hki:stä Hki:in)
Lisätty: 06.05.2011 klo 17:57 (päivitetty 08.11.2011 klo 14:37)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Queen: Show Must Go On (TÄYNNÄ)

Tämä on ehdoton herkku kaikille rockyhtye Queen’in musiikin ystäville!

Ilta aloitetaan Show Must Go On-musikaalilla ja jatketaan iltaan Palatsiteatterissa Queen-musiikin hengessä. Tämän jälkeen kestävimmät jatkavat ja vetävät viimeiset mehut itsestään hotellin kuuluisan yökerhon Ilves Bar & Night’n tanssilattialla, brittityylisessä Pub Ukko Noassa tai Amarillossa!

Kyseessä on mukaansatempaava uusi musikaali showbisneksestä, rockmusiikista ja esiintymisestä. Musikaali kertoo kaksi tarinaa. Se kertoo legendaarisesta rockyhtyeestä, Queenista, ja se kertoo cover-bändistä, joka haluaa tulla kuuluisaksi hinnalla millä hyvänsä. Se kertoo myös yhtyeen suuresta menestyksestä ja hajoamisesta. Esityksessä kuullaan kaikki Queenin parhaimmat hitit Bohemian Rhapsodysta Show Must Go In’iin. Lisätietoa esityksestä: www.palatsiteatteri.fi.

Paikalle voi tulla omatoimisesti, jolloin maksat vain lipusta ja illallisesta, mutta suurin osa ryhmästä tulee pääkaupunkiseudulta tilausajokuljetuksella ja yöpyvät hotelli Ilveksessä. Pakettien hinnat:

1. koko paketti: 168 euroa, sis. lippu + illallinen, tilausajokuljetukset, Ilves-hotelli 2hh (1hh lisähinta) ja tilaussauna
2. musikaali-ilta: 75 euroa, sis. lippu + illallinen
Syksyn Queen-musikaaliin vkl-esityksiin ei voi tilata lippua ilman illallista!

Show Must Go On-musikaali oli kevätkaudella huikea yleisö- ja arvostelumenestys: 50 loppuunmyytyä esitystä ja lähes 20 000 katsojaa!

”Kuka on tämä Kimmo Blom, joka herättää Freddien kuolleista? Ulkonäkö, lavaliikunta, intensiteetti lavalla muistuttavat niin paljon esikuvaa, että Freddiekin taitaa hymyillä.” – Pohjalainen

Järkkäreinä häärivät vanha tuttu tehokaksikko

Mikko.S.P. ja Pipari

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet