Tapahtuman ajankohta: 29.04. - 01.05.2011
Sijainti: Viro
Lisätty: 15.02.2011 klo 18:18 (päivitetty 15.04.2011 klo 15:54)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Vappujuhlat upeassa kartanossa (TÄYNNÄ)

Jo legendaarisen maineen saavuttanut eurosinkkujen kartano- ja linnamatkat saavat jatkoa.

Puitteet ovat tällä kertaa aikaisempia matkoja juhlavammat, sillä vappua vietämme Vihterpalun kartanossa. Kyseessä on yksi Viron arvokkaimmista kartanoista, arkkitehti on Engel, joka on tunnettu Helsingin senaatintorin Empire Center-kokonaisuudesta. Engel vaikutti Tallinnassa ennen Suomeen muuttoa. Paikka on ensisijassa tarkoitettu valtiopäämiesten ja suuryritysjohtajien kokous- ja seminaaripaikaksi, joten taso on luksusta. Katso lisää: www.vihterpalu.ee/fi/ ja klikkaa etusivulta kohta: watch the virtual tour.

Matkalle lähdetään perjantain 29.4. aamupäivällä ja palataan vappuna 1.5. illansuussa.

Tapahtuman järkkärit ovat suunnitelleet vapun siten, että sinun tarvitsee vain asennoitua nauttimaan siitä täysin rinnoin. Meitä viihdyttävät virolaiset artistit, ruoasta vastaa arvostettu keittiömestari kokkeineen sekä oheisohjelmasta voit valita esimerkiksi luontoretken Matsalun kansallispuistoon, Haapsalun nähtävyydet / kaupat tai rentouttavan iltapäivän kylpylässä. Iltaohjelma on paljolti musiikkipainotteinen, jota siivittää tällä kertaa naamiaisteema. Tämä on hauska lisä, johon annamme vinkit, mm. eräs tunnettu teatteri on luvannut puvustonsa käyttöömme! Tästä eivät enää juhlat parane.

Kolmen päivän matka maksaa kaikkinensa peruspaketilla (laiva, laiva-aamiainen, suomalainen tilausajobussi, majoitus, neljä ruokailua, ohjelmat, tarjoiluja) 260 euroa.

Tälle matkalle pääsee mukaan vain 50 eurosinkkua! Paikat arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Juuri sinä eurosinkkuna voit olla mukana; muillahan tähän ei ole edes mitään osallistumismahdollisuutta! Voit oikeasti päästä osalliseksi jostain sellaisesta, mitä ei oikeasti koskaan ole tarjolla. Vai mistä muualta luulet moisen tarjouksen saavasi?

Jos vappu Vihterpalun kartanossa alkoi kiinnostaa, laita viestiä tulemaan. Ilmoittautuessasi mainitse erikseen, jos haluat olla nopea ja lentää sekä haluatko lauantaipäivänä olla kylpylässä (lisähinta 12 euroa). Ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy viikon päästä 28.2., jonka jälkeen paikat jaetaan. Saatavissa vain 2hh!

Ilmoittautuminen ja muut matkaa koskevat viestit tulee toimittaa tapahtuman pääorganisaattorina toimivalle Mikko.S.P.:lle osoitteeseen eurosinkut@luukku.com.

Terveisin tapahtuman järkkäreinä toimivat

Kati, Keke, Mikko.S.P., Sipelius ja Tuula

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet