Tapahtuman ajankohta: sunnuntaisin aikavälillä 13.09. - 13.12.2009
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 10.09.2009 klo 19:05 (päivitetty 26.11.2009 klo 12:29)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es-kuoro

Kuoro on aloittanut joululomansa!

Joka sunnuntai klo 17:00 - 20:00 vallilassa, sekakuoroharjoitukset. Kuoro laulaa viihteellisiä lauluja, kansanmusiikkia ja jotakin muutakin välillä. Kuorolaiset ja aika näyttää minkälaiseksi tyyli kehittyy.

Kuorossa on aloittelijoista lähtien eritasoisia ihmisiä, joten rohkeasti mukaan. Tule kuuntelemaan kuoroa, tauon aikana kuoronjohtaja voi tarkistaa sinun äänialueesi (mikä tahansa laulu kelpaa), jotta hän osaa sijoittaa sinut oikeaan paikkaan kuorossa.

Huom! Et tarvitse nuottien lukutaitoa etkä muitakaan erityistaitoja.

Kuoron tai osan siitä on tarkoitus myös esiintyä, esim "tilavuokra" maksetaan laulamalla. Kuoronjohtaja on palkattu ammattilainen, joten hänen palkkansa kuorolaiset maksavat yhdessä sekä monistuskuluja nuoteista. Hinta syksyltä on 25€, sisältäen kolme tuntia laulua viikossa.

Jos sinulla ei ole rahtustakaan lauluääntä, mutta kova vietti laulaa, niin voit myös liittyä "lauleskelijoihin". Tässä ryhmässä on sellaisia jotka eivät omaa lauluääntä, mutta myös taitavia laulajia joiden aika ei vain riitä kuoron vaativampaan harjoitteluun. "Lauleskelijat" kokoontuvat samaan aikaan kuoron kanssa ja suorittavat yhdessä kuoron kanssa mm. äänen avauksen. Lauleskelijoille hommataan vielä jostain pianisti ja/tai kitaristi taikka jokin muu sopiva säestäjä.

Jos haluat liittyä kuoroon mukaan laita postia, niin saat ohjeet. Huomioi kuitenkin että, sunnuntain harjoituksiin pitää ilmoittautua perjantai-iltaan mennessä.

Kun laulu on tärkeintä!
Rita
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet