Tapahtuman ajankohta: 25.05.2009
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 07.05.2009 klo 12:32 (päivitetty 10.05.2009 klo 20:18)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pyyhepäivä ja pari pangalaktista kurlauspommia

Kanna pyyhettäsi koko päivä mukanasi, minne ikinä menetkin.

Douglas Adamsin kunniaksi vietetään 25. toukokuuta kansainvälistä "pyyhepäivää" ja samalla kokoonnumme ottamaa hänen muistolleen pari pangalaktista kurlauspommia (tai olutta tai siideriä tm. vastaavaa).

Douglas Adamsin kirjoitti maailmankuulun teoksen Linnunradan käsikirja liftareille. Ja pyyhe on kaikkein tarpeellisin asia, minkä kukaan linnunradan liftari voi omistaa:

Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia. Jos pyyhkeen kastelee, sitä voi käyttää lähitaisteluaseena. Sen voi kääriä päänsä ympäri päästäkseen hengittämästä myrkyllisiä kaasuja tai välttääkseen Traal-planeetan verenhimoisen sontiaismolottajan katsetta (uskomattoman typerä elukka joka olettaa että se ei pysty näkemään sinua, jos sinä et pysty näkemään sitä - tyhmä kuin saapas, mutta hyvin, hyvin verenhimoinen). Pyyhettä voi käyttää merkinantovälineenä pulaan joutuessaan, ja tietenkin siihen voi kuivata itsensä, jos se vielä näyttää kyllin puhtaalta kaiken tämän jälkeen.
/Douglas Adams/


Siis 25.5.2009 klo 18.42 - 20.42

Paikkana:
Ravintola London Pub
Fredrikinkatu 46
00100 Helsinki, Finland
Kartta tässä siis paikka on Tennispalatsin vieressä, William K:ta vastapäätä.

Pyyhkeet ja muu rekvisiitta mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautua saa: vet(ät)luukku.com


Pyyhepäivä, kts. http://www.towel-day.com/fi/

Pangalaktinen kurlauspommi, kts: http://www.aikakone.org/leena/galaksik.htm


Pyyhepäivä - Älä hätäile
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet