Tapahtuman ajankohta: 16.07. - 17.07.2014
Sijainti: Orivesi
Lisätty: 14.07.2014 klo 16:58
Ikäraja: Ei ikärajaa

Yhden yön tanssimatka Orivedelle

Suuren kysynnän saanut tanssimatkailu saa jatkoa!

Rönnin lavalla Orivedellä esiintyy 16.7. ke Eija Kantola ja Rainer Bolström, yövymme mökissä. 17.7. to paluumatkalla Asikkalan Jenkkapirtillä naistentansseissa Pekkaniskan Pojat ja Tulipunaruusut -> yöksi kotiin.

http://www.ronninlava.com/
http://www.jenkkapirtti.fi/

Lähtö ke iltapäivällä, sinne on noin 2½ h ajomatka, jotta ehdimme saunoa ja uida ennen tansseja, majoitus http://www.solaniemi.com/mokit1.html joko saunavuorollisessa 100 euron mökissä tai ilman saunaa 80e (pienempi). Kuitenkin uimaan pääsee molemmista.
Vapaana vain "Puutarhamökki" ja "Makasiini".

Mikäli haluja ja tanssikuntoa kestää, voisimme viettää päivän jossain ja ajaa illaksi tanssimaan Asikkalan Jenkkapirtille . Yöksi ajamme kotiin. Tarvittaessa "Micra-taksi" kiertää koti-ovelle saakka yöllä. Mutta jos jätämme Jenkkapirtin tanssit väliin, niin silloin paluukyyti päättyy yhteisesti sovittuun paikkaan.

Reissu toteutuu vain ja ainoastaan kun lähtijät varmat ja mikäli mökkimajoitus siinä vaiheessa enää vapaana. Varausta ei voinut tehdä etukäteen koska näin lyhyt aika.

Nopeat ja sitovat yhteydenotot liisa.ahonen@hotmail.com tai fb yyvee tai 040 8517434. Kyytiin mahtuu vain kolme nopeinta!

MITÄ KUSTANTAA:
20-25e/hlö yöpyminen + bensat + tanssilippu(-liput) + aamupala mökissä + mahdolliset muut ruokailut


*es-tanssi- ja -oston psta
kukkamekko-Liisa
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet