Tapahtuman ajankohta: 14.10.2005
Sijainti: Vantaa
Viimeksi päivitetty: 13.10.2005 klo 21:50
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pavin kauden päätöstanssit (Alennuslippuja haettavissa!!!)

Perjantaina 14.10.2005 menemme tanssimaan Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa) Pavin kauden päätöstansseihin. Illan esiintyjänä on Anneli Mattila ja Mega sekä Martti Metsäkedon yhtye. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa (opiskelijat 8 euroa) ja narikka euron.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730A (29 min), joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Pakkala-Kuninkaanmäki 50 min), 87 (Mellunmäki-Leppäkorpi 26 min) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki 44 min). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Ajelen itse Paville Matinkylästä ja voin ottaa (suurinpiirtein) matkan varrelta muutaman halukkaan mukaan kimppakyytiin. Jos olet kiinnostunut tulemaan kimppakyytiin lähetä minulle (osoitteeseen es-toni@luukku.com) yhteystietosi (etunimi, sähköpostiosoite ja kännykkänumero) ja kerro mistä päin olisit tulossa mukaan.

Tapaamme tuttuun tapaan Pavin kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana). Otan ES-logon mukaan ja Pavin kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle.


Nopeille olisi tarjolla parikin erilaista alennuslippuvaihtoehtoa:

1. Sisäänpääsy 7 eurolla (normaali 12 euroa)
2. Kaksi sisään yhden hinnalla

Aivan vaivatta lippuja ei kuitenkaan saa, vaan niiden noutamisesta on sovittava erikseen lipun haltijan kanssa 1. lippu majailee Espoossa ja 2. liput Lauttasaari-Ruoholahti suunnalla. Jos olet kiinnostunut alennuslipuista, niin lähetä minulle sähköpostia, niin kerron kenen kanssa voit sopia lippujen noutamisesta.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Anneli Mattila
Martti Metsäkedon yhtye

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet