Tapahtuman ajankohta: 12.01.2005
Sijainti: Helsinki,Annantalo
Ikäraja: Ei ikärajaa

*Kuinka löydän sen oikean... tai väärän.TÄNÄÄN!

Kokoonnutaan keskustelemaan keskiviikkona 12.1.2005 kl 18 Annantalon kahvilaan (Annankatu 30) ES:n käyntikorttien kehittämisestä ja sentapaisiin systeemehin liittyvistä kokemuksista, elämänfilosofiastakin.

http://tinyurl.com/5aboc
(on sama kuin
http://eurosinkut.net/?app=forum&rm=read&id=13801 )

Mietitään, millä tavoin sinkku löytäisi sen oikean tai sen väärän. Tekniikkaa ja periaatteita. Kun tapa löytyy, pyritään toteuttamaan se heti.

Valmistavaa keskustelua voidaan käydä esim. säikeessä

http://eurosinkut.net/index.cgi?app=forum&rm=read&id=27554

----------

ES-käyntikorttien kehittelystä.

Ilmoituksia eli käyntikortteja on noin 86 kpl säikeessä

http://tinyurl.com/5aboc

Voit lisätä oman ilmoituksesi sinne. Älä kuitenkaan lisää muita puheenvuoroja, koska säie on jo nyt ennätysmäisen pitkä ja siksi hidas ladata.

Kun kirjoitat ilmoituksesi toimivaa sähköpostiosoitetta käyttäen, niin lukija voi vastata sähköpostilla sinulle. Anonymiteettiä suojaavan selaimella toimivan postilaatikonkin voi perustaa, esim. luukku.com, hotmail.com.

---

Kokemuksia näiden ilmoitusten toimivuudesta? Jos olet laatinut ES-käyntikortin, oletko saanut vastauksia?

Omasta puolestani lienen saanut enintään 3-4 yhteydenottoa tätä kautta parin vuoden aikana. Kotisivuillani käyntejä on yli 3000, pääosin vuosia sitten sinkut.netin ja deitti.netin ilmoituksen johdosta. Oma ES-käyntikorttini ei ole enää ajankohtainen, koska seurustelen ES:n ulkopuolisen kanssa. Kuulun siis 'R-kerhoon'(R=romanssi).

---

*ES-PikaDeitti näyttää osoittavan ilahduttavaa kasvua. Ilmeisesti on siis tilausta yhteydenottokynnyksen madaltamiselle.

Pikadeittihän on leikkisästi kysymys 'Haluutko sä puhuu siitä, oot sä mun kaa?' esitettynä siten, ettei kumpikaan joudu noloon asemaan, torjutuksi puolijulkisesti.

Pikadeittiä kehitellään aktiivisesti ja olkoon se keskustelu eri säikeessä. Tämän käyntikortti-idean kehittely olkoon aivan eri projekti, ei pikadeitin kanssa kilpaileva. Tosin pikadeitin eräitä menestystekijöitä kannattaa tarkastella.

---

Millainen olisi netissä toimiva pikadeitin vastine? Abstrahoidaanpa ja verrataan:

1. joukko herroja ja daameja huolehtii itsellensä (anonyymin) SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN

2. he saavat KOODIT, kokoontuvat a) määräAIKAvälinä b) määräPAIKASSA c) lyhyesti ESITTELEMÄÄN itsensä (mutta ei nimeä, ei puhelinta, ei sähköpostiosoitetta) ja d) havaitsemaan toisten osallistujien ESITTELYT (livenä, tekstinä, kuvina, multimediana)

3. esittelyn perusteella kukin antaa keskustelukumppanin koodin kohdalle salaiselle lapulle PLUSSAN tai ei anna

4. osallistuja toimittaa salaiset plussalaput tai -viestit järjestäjälle, joka syöttää ne tietokoneohjelmistolle

5. jos ohjelmisto huomaa kahden osallistujan antaneen plussat toisillensa, niin he kaksi (ja vain he, eli 'matchit' ) saavat toistensa sähköpostiosoitteet ohjelmiston lähettämänä omiin sähköpostiosoitteisiinsa määräaikaan mennessä.

6. toisillensa plussan antaneet osallistujat voivat ottaa yhteyttä toisiinsa sähköpostiosoitteiden avulla ja sopia puhelinnumeroiden vaihdosta yms jatkotoimista.



Eikös verkon *ES-PlussaPaikka ja *ES-PikaDeitti ole näin kuvattuina lähes sama asia? Verkossa paikkana toimisi tietysti ES-sivustolla käyntikortisto, ja määräajat voisivat olla 1-2 kk päässä.

Verkkosivuille voi tulla kuitenkin liiankin helposti ja kevytmielisesti verrattuna koko illan vaativaan *ES-PikaDeittiprojektiin.
Siksi olisi ehkä hyvä olla vakavaa asennetta luova rajoitus. Esim. osallistuja voisi edellyttää plussaviestissään, että hänen matcheikseen katsotaan vain ne, jotka ovat antaneet esim. enintään 3 plussaa ko. ajan kuluessa.(ko. luku olisi siis osallistujan itsensä valittavissa)

Tuntuu, että *ES-PikaDeitin kantavia ideoita on 'samassa veneessä' oleminen, osallistujien kannalta hyvin symmetrinen tilanne. Jokainen panee itsensä samalla tavalla likoon. Ei ole mahdollista ikäänkuin shoppailla(!) sivusta, katsoa muita paljastamatta itseään. Tosin ulkopuolisia on ollut Kaisaniemessäkin läsnä, mutta nämä ulkopuoliset eivät ole voineet sitten hyötyä tuloksista eli saada mitään yhteystietoja.

Heguzi junaili kuukausia sitten cityillassa tämänsukuista systeemiä Mikon kanssa. En ollut mukana. Kokemuksia ja kuvauksia siitä?

Kiitoksia pikadeitistä ja tästä käyntikorttiaiheesta sähköposteja lähettäneille, keskustelupalstalla ja suullisesti näkökohtia esittäneille, ja järjestelyapua tarjonneille.

Ilmoittautuminen etukäteen on toivottavaa, vaikka tilan salliessa voi paikalle tulla ilmoittautumattakin. Ei ole osallistumismaksua, kahvin yms voi ostella oman maun mukaan.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet