Tapahtuman ajankohta: 10.04.2005
Sijainti: Turku
Ikäraja: Ei ikärajaa

Eteenpäin Sykkelillä - Pyörä- ja Pizzaretki

Tutustuminen Turun lähimaastoihin pyöräillen aloitetaan sunnuntaina 10.4. Määränpääksi on valittu Raisionrannan Pizzeria. Kyseinen pizzapaikka sijaitsee Raision venesataman perällä, seuraa Venetelakka Niemi&Kanerva-kylttejä, aja ensimmäisen verstaan ohi perille asti. Reitti on tehty sellaiseksi, että se kulkee uusia polkuja luonnonkauniissa ympäristössä.

Kokoontuminen klo 1500 Forum Marinumin parkkipaikalla, josta poljetaan kiertoteitä ja kinttupolkuja Raisionlahdelle, matka Marinumista Raisionlahdelle noin 15 km. Perillä olemme silloin noin klo 1600.

Ajettava reitti Forum Marinumilta eteenpäin on seuraava:

Forum Marinum-Turun Linna kiertäen Satamakadulle-Juhana Herttuan puistokatu -Pansiontie -Raisionjokiranta (pyörätie) -Härkämäen sillan yli Knuutinpolulle (lähellä Rauman valtatietä) -Knuutinkatu -Polusmäentie -Lehtismäentie -Ratapolku -Radan yli Leinikkipolulle -Nummenpäänkatu -Matarakatu -Inkoistenkatu -Koulun ohi pyörätietä Alppikadulle -Pyörätietä Nesteentien alta Alhaistentielle -Raisionrantaa kiertävää pyörätietä venetelakan tienhaaraan -Perille Pizzeriaan, Hahdenniementie 5

Karttalinkki:

http://opaskartta.turku.fi/cgi-bin/GifMap.dll?Theme=-%20Opaskartta&West=60907.6&South=105931.6&East=61807.7&North=106731.7&Height=400&Width=450&Command=DisplayLink&Language=fin&Info=106309.6,61347.6,Rav.%20Raisionranta&Page


Muut kuin Turusta tulevat voivat kokoontua seuraavasti:

1. Turku: Toinen tärskypaikka esim Naantalin pikatien ja Suikkilantien risteys klo 15.15. Tällöin pohjoisesta tulijoiden ei tarvitse ajaa niin pitkää matkaa. Mahdollisuus ajaa loppumatka Karavaanin kanssa yhdessä. Soittakaa silloin Navigaattorille, jos haluatte mukaan.
2. Naantali: Armonlaaksontien ja Ruonantien risteys klo 15.
3. Rusko: Kirkon risteys (Vahdontie) ja Kehysliike Lintuaho noin klo 15.
4. Raisio: Nesteentien ja Raision kaaren risteys esim klo 15.30

Niille, joille kertyy kotoa paljon poljettavaa jo Forum Marinumiin, neuvotaan lyhyempiä reittejä suoraan Pizzalle.

Kun saavutte Venetelakalle -kyltti Nesteentieltä- voitte jäädä mastokraanalle -100 m Nesteentieltä- odottamaan tai etsiytyä suoraan Pizzeriaan.

Ryhmät 1-4 tulevat tärskypaikolle ajoissa ja odottavat aikataulun puitteissa. Porukka saa itse valita sen jälkeen reitin, kunhan tietävät määränpään. Jos haluatte liittyä karavaaniin, soittakaa Rantajätkälle.

Määränpäässä syömme pizzaa ja vältämme nenänpään palamista siemaillessamme virvokkeita auringossa vasta-avatulla uudella terassilla polttavan auringon alla - omakustannehintaan. Räntäkelin sattuessa villahousut pyöräilypuvun alle ja terassille totin pariin. Ei osallistumismaksua, mutta ilmoittautuminen on suotavaa muutamaa päivää ennen riittävien virvokkeiden ja pizzan varaamiseksi. Pizzeria on luvannut tarjota pientä extraa, jos paikalle saapuu vähintään viisi pyöräilijää.

Retkikunnnan johtajat,
alppiruusu@luukku.com
Monika 0500 999 147

Navigaatori
-Rantajätkä-
050 31 38 748
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet