Tapahtuman ajankohta: 02.07.2015
Sijainti: Salo
Lisätty: 22.06.2015 klo 23:51 (päivitetty 28.06.2015 klo 14:06)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Paul Oxley's Unit ilmaiskonsertti (Salon Iltatori)

Salossa on kesätorstaisin idyllinen toritapahtuma. Osallistutaan eurosinkkuporukalla 2. heinäkuuta, jolloin ilmaisena esiintyjänä on Paul Oxley's Unit. Lisäksi siellä on torimyyntiä, kirpputorimyyntiä, muikkuja, räiskäleitä, kahvia ja thairuokaa. Loppuiltaa vietämme karaokepubissa.

  • 18.00 Paul Oxley's Unit
  • 19.00 Kirpputori, kahvittelua, ruokailua jne pienryhmissä
  • 20.00 Wanha Mestari -pubi. Karaokea, pubiruokaa (torista heti joen toisella puolella)

Tavataan klo 18.00 tienoilla torin joenpuoleisella laidalla. Laitan *es-tunnisteita johonkin lyhtypylvääseen, kokoonnumme sen alle.

Sopikaa keskenänne millaisissa autokunnissa saavutte. Julkisillakin toki pääsee. Vapaita parkkipaikkoja ei käytännössä ole torin vieressä, mutta melko lähellä on laaja parkkikenttä, jolla on yleensä tilaa. Laittakaa navigaattoriin Helenankatu 3.

Kimppakyytejä voi sopia vaikka Facebookin Eurosinkut!-ryhmän tapahtumassa. Miettikää autokunnittain haluatteko tutustua Salon kohteisiin ennen konserttia. Esimerkiksi Salon Suurkirppis on nimensä mukaisesti suuri. Turun suunnasta tulevat voisivat halutessaan käydä tulomatkalla Design Hillissä. Helsingin suunnasta tulevat voisivat käydä Muurlan suoramyynnissä ja sen viereisessä Muurlan lasin tehtaanmyymälässä.

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta olisi hyvä hieman tietää keitä kaikkia odotellaan.

PS. Kahtena viime vuonnakin tultiin eurosinkkujen kanssa katsomaan Salon iltatoria. Osallistujia oli ensin kymmenen, sitten viisitoista, ja loppuillat vietimme keskenämme läheisissä ravintoloissa.




Kun näkymä on tämä, olet löytänyt meidät! Oikealla on tori, edessä esiintymislava ja vasemmalla joki. Lyhtypylväässä on *es-tunnus.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet