Tapahtuman ajankohta: 05.02.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 09.01.2011 klo 15:42 (päivitetty 04.02.2011 klo 13:42)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Eurosinkkujen stailausrinki käynnistyy - mukaan mahtuu vielä lisää STAILAAJIA!

Ensimmäinen tapaamisemme on lauantaina 5. helmikuuta Helsingin keskustassa klo 12:00 alkaen Amarillon kabinetissa.

Meitä on nyt tulossa paikalle 2 naispuolista ja 2 miespuolista stailaajaa sekä 5 miespuolista stailattavaa ja 5 naispuolista stailattavaa.

Tilaisuus on nyt sillä tavoin täyteen buukattu, että emme ota lisää stailattavia, ennen kuin löydämme lisää stailaajia! Jos siis sinulla on vähänkin kiinnostusta stailata vastakkaisen (tai oman) sukupuolen edustajia, ilmoittaudu rohkeasti stailaajaksi! Me tarvitsemme sinua!

Tapaamisen alussa muodostamme stailaajien ja stailattavien välisiä asiakassuhteita siten, stailaajat ja stailattavat menevät kumpikin tapaamispaikkamme eri päätyihin ja sen jälkeen stailaajat valitsevat itselleen kukin kaksi asiakasta. Kun kullekin stailaajalle on annettu kaksi asiakasta, stailaajat voivat halutessaan ottaa myös lisäasiakkaita. Tämän jälkeen kukin stailaaja jatkaa matkaa kauppoihin shoppailemaan omien asiakkaidensa kanssa. Jos stailaaja päättää, hän voi mennä ensin ”ykkösasiakkaansa” kanssa ja vasta toisena päivänä ”kakkosasiakkaansa” kanssa erikseen.

Tämän jälkeen paikalle jääneet jatkavat yhdessä ammattitason tyylikonsultin kanssa keskittyen värianalyysiin. Sen jälkeen on ystävämme "Sibeliuksen" tarjoamaa koru- ja huivikonsultointia.

Tervetuloa mukaan, mikäli
a) olet jo aiemmin ilmoittautunut tai
b) mikäli olet valmis rupeamaan stailaajaksi!

Terveisin,

Pasi, stailausringin vetäjä

* * * * * *

ILMOITTAUDUN STAILAAJAKSI
Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Vapaamuotoiset perustelut siitä, miksi olet mielestäsi hyvä stailaaja:
Ikä (ei pakko ilmoittaa):
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet