Tapahtuman ajankohta: 18.08.2013
Sijainti: eskirjapiiri@gmail.com
Lisätty: 06.08.2013 klo 13:22
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es-kirjapiiri Suomenlinnassa MUISTA ILMOITTAUTUA

Hei uusi ja vanha kirjapiiriläinen!

Kuten kesän alussa tiedotettiin, *es-kirjapiiri tekee kesäretken Suomenlinnaan sunnuntaina 18.8.2012. MUISTA ILMOITTAUTUA sillä tarkoituksena on lounastaa ja tarvitsemme tiedon pöytävarausta varten.

Lounas alkaa klo 13.00 ravintola Suomenlinnan Panimossa, joka sijaitsee lauttarannassa.

Halukkaat voivat kuitenkin tavata jo klo 12.00 Suomenlinnan puolella lauttarannassa. Sään salliessa, voimme ensin tehdä pienen kävelyn Suomenlinnan maisemissa tai vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan ravintolaan aperitiiville. Lauttojen aikataulut löytyvät linkistä http://www.reittiopas.fi/.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse eskirjapiiri@gmail.com sunnuntaihin 11.8.2013 mennessä. Jos et halua kierrellä Suomenlinnassa, niin voit tulla suoraan ravintolaan http://www.panimoravintola.fi/.

Kesälukemiseksi valitsimme kaksi kirjaa: Ulla-Maija Lundbergin Jää sekä Aki Ollikaisen Nälkävuosi. Kirjat kannattaa varata heti, ovat sen verran uusia ja suosittuja.

ETUKÄTEISTIETONA myös, että suunnitelmissa on varata kirjapiirille oma Helsingin turistioppaiden järjestämä kirjailija-aiheinen kävelykierros sunnuntaina 22.9. Voit alustavasti ilmoittautua myös tähän, niin tiedetään onko kiinnostusta!

Aurinkoista kesän jatkoa,

Elina
eskirjapiiri@gmail.com
p. 040-728 1734




Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet