Tapahtuman ajankohta: 26.10.2019
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 08.09.2019 klo 21:50
Ikäraja: Ei ikärajaa

Sinkkujen kastikekurssi 26.10.

Sinkkujen kastikekurssi

Onnistuuko Sinulta päivittäinen ruuan valmistaminen helposti ja nopeasti? Jos ei, niin palkitun ammattikokin ohjauksessa kastikekurssi antaa hyvän valmiuden tehdä erilaista herkullista ruokaa. Yllätä ruokaseurasi - ilmoittaudu heti elämäsi hyödyllisimmälle kurssille !
Pyydä sinkku- tai hengaileva kaverisi mukaan!


AIKA: La 26.10.2019 klo 13 - 17.30
PAIKKA: Kokkikoulu ESPA, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4. krs., 00100 Helsinki


Valmistamme kurssilla 3 erilaista kastiketta. Kokkikoulu Espan keittiömestari ja Global Chef- kilpailun nuorten MM- kultamitalisti Niall Larjala johdattelee meidät kastikkeiden maailmaan. Kurssilla valmistetaan 2 lämmintä kastiketta ja 1 kylmä kastike. Nämä nautitaan lisukkeiden kera Espan kabinetissa Helsingin kattojen yllä. Kurssin hinta on 85€.

Erilaisia juomia voi tilata halutessaan paikan päällä. Menun kanssa suositellaan nautittavaksi tähän sovitettu viinipaketti 32€ (3 eri viiniä, kullekin ruokalajille omansa). Omia alkoholijuomia ei sallita tiloissa.

Vaikka useimmat meistä osaa valmistaa kotiruokaa, kurssin tarkoituksena on nopeuttaa omaa ruuanvalmistusta, antaa ammattikokin vinkkejä ruuanvalmistukseen sekä opetella valmistamaan pikaisesti erilaisia herkullisia kastikkeita. Kastike on ruuan kruunu - Yllätä treffikumppanisi herkullisella ruualla!

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN: Lähetä nimesi sähköpostiin jouko.saras@gmail.com - ilmoita samalla allergiat ja muut rajoitteet. Lähetän sinulle maksutiedot - maksu vahvistaa paikkasi. Tarvittaessa saat kuitin kurssipaikalla. Toimi nopeasti, koska paikkoja on rajoitettu määrä ja osa on jo mennyt.

Herkkuterkut
Jouko

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet