Tapahtuman ajankohta: 06.04.2012
Sijainti: Yläne
Lisätty: 24.03.2012 klo 11:10
Ikäraja: Ei ikärajaa

Patikointiretki

Lähde nauttimaan kevään heräämisestä koskemattoman luonnon äärelle!

Vuoden ensimmäinen järjestämäni patikointiretki tehdään pääsiäisenä (pitkäperjantai) ja se suuntautuu Lounais-Suomeen, 40-60 km Turusta pohjoiseen.

Vaskijärven luonnonpuisto on Varsinais-Suomen erämaisin alue. Sieltä löytyvät maakunnan hienoimmat suot ja koskemattomin luonto. Luonnonpuisto on tiukasti rauhoitettu, jossa liikkuminen on rajoitettu yhdelle rengasreitille. Täällä erämaaluonnon keskellä teemme tulet ja nautimme sen äärellä maukkaat eväät. Päivän toisena kohteena on viereisessä Kurjenrahkan kansallispuistossa meille uusi osuus: Pukkipalon aarnimetsän reitti. Salossa käymme ostamassa eväät ja samalla käväistään Halikonlahdella, joka on alueen tunnetuin lintupaikka useine katselutorneineen.

Reitit ovat vaativuudeltaan helppoja, yhteispituudeltaan noin 9 km, kosteimmat paikat, kuten suon ylitykset, on pitkostettu.

Retki tehdään tilausajobussilla Helsingistä käsin. Lähtö on klo 9 ja paluu klo 18 aikoihin. Päiväretken hinta on 33 euroa, joka sisältää bussikuljetukset ja eväät (kuten aikaisemmin grillimakkaraa yms.). Kyytiin pääsee myös Turuntien varrelta. Mukaan otetaan n. 30 henkilöä.

Tapahtuman järjestää

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet