Tapahtuman ajankohta: 05.03.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 10.02.2011 klo 16:30 (päivitetty 13.02.2011 klo 13:39)
Ikäraja: Ei ikärajaa

TÄYNNÄ - *es-kapismia Naisille 5.3.2011 klo 18 -

Jos haluat ilmoittautua peruutusten varalle jonoon tai osallistua mahd jo maaliskuussa toiseen vastaavaan tilaisuuteen, laita s-postia -> vastaanjoo@gmail.com


ja Eroottista Säpinää...

Oletko koskaan salaisissa unelmissasi haaveillut erotiikkavälineistä, mutta et ole rohkaistunut avaamaan julkisen liikkeen ovea? Oletko haaveissasi miettinyt yksinäisten iltojen tai mahdollisen parisuhteen mausteeksi aikuisten leluja, mutta ostaminen alan liikkeestä jännittää? Unohda vaivihkainen vilkuilu paljastumisen pelossa ja liity joukkoomme :)

Kutsun Sinut Aikuinen Nainen tutustumaan erotiikkavälineiden ja -asujen ihmeelliseen maailmaan turvallisessa ympäristössä naisseurassa. Tarjolla on pientä purtavaa ja viiniä/limua; jos haluat tuoda omia juomia, sekin on sallittua.

Ilmoittaudu 25.2.2011 mennessä sähköpostilla (koko nimi ja puh) vastaanjoo@gmail.com - tilan rajallisuuden vuoksi vain 10 ensin ilmoittautunutta Naista pääsee mukaan. Jos kiinnostuneita ilmaantuu enemmänkin, järjestän toisen tilaisuuden. Tarkemmat koordinaatit saat vastausmeilissä, toivon tietenkin mahdollisimman sitovaa ilmoittautumista.

Esittely kestää noin 1,5 - 2 h, joten ehdit/ään kivasti vielä vaikka Bruuveriin tai muualle viikonlopun sykkeeseen. Tervetuloa!

hellumallu (chat) eli maarit


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet