Tapahtuman ajankohta: 17.05. - 24.05.2011
Sijainti: Turku
Lisätty: 01.05.2011 klo 23:35 (päivitetty 16.05.2011 klo 16:03)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssikurssille Turussa

Kurssilla ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta sillä kyseessä on alkeiskurssi. Tavoitteena on hankkia tanssitaito yleisimpiin lavatansseihin ennen Juhannusta ja juhannustansseja.

Sinkkuklubina Eurosinkkulaisten on hyvä oppia myös tanssitaito. Tanssiessa tutustuu väkisinkin suureen joukkoon vastakkaisen sukupuolen edustajia ja vieläpä melko lähikontaktissa. Vaarana tietenkin on, että mukavat sinkkuajat jäävät taakse, jos tutustuu sopivaan kumppaniin ;). Näin kävi mm. allekirjoittaneelle. Joka tapauksessa kun tanssiin pääsee sisälle, se on hauska harrastus ja seurustelumuoto.

Kurssin kuvaus:
UITTAMON TANSSILAVA, Rykmentintie 29, Turku.
Kurssin tasona alkeet.
Lavatanssin peruskurssi alkaa tiistaina 17.5. klo 19.00.
Kurssipäivät: Ti 17., to 19., ma 23. ja ti 24.5. klo 19.00-21.30.
Tanssit: Valssi, humppa, tango, foksi ja jenkka.
Hinta: 30€. Kurssin voi maksaa myös liikuntasetelillä.

Kurssille ei tarvita omaa paria vaan paria vaihdetaan aina välillä. Pyrimme itse suorittamaan vaihdot ES-läisten kesken.

Uskoisin, että jos saamme kasaan tusinan kurssilaisia, Voin neuvotella pienestä alennuksesta meille kurssin hintaan. Samoin tuolla kurssilla olleet pääsevät kertaamaan asioita ilmaiseksi seuraavilla kursseilla vaikka koko kesän ajan. Vaikka et pääsisikään jokaisena kurssipäivänä, on mahdollista siis käydä halutut tunnit uudestaan seuraavilla kursseilla.

Kurssi ei ole pelkästään *ES-läisille vaan kurssi on yleinen ja mukana on muitakin. Järjestän meille pienen merkin, josta tunnistamme *ES:n jäsenet ja muut eivät silti tiedä keitä olemme.

ILMOITTAUTUMINEN ja tiedustelut:
Ilmoittautumiset 12.5. mennessä osoitteeseen duke4es@gmail.com. Tämän jälkeenkin voi asiaa vielä tiedustella.

Tanssitaito Juhannukseksi
Duke
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet