Tapahtuman ajankohta: 12.07.2013
Sijainti: *es bo
Lisätty: 10.07.2013 klo 15:27
Ikäraja: Ei ikärajaa

Reipasta Rantafillarointia kreikkalaiseen marinatavernaan

Hei,

Kevään ensimmäisellä Rantafillaroinnilla Espoon Rantaraitin maisemat herättivät niin suurta ihastusta, että päätin, että nyt perjantaina vihdoinkin mennään loppuun saakka.

Tervetuloa mukaan!

Mitä Missä MILLOIN
Jos haluat lähteä *es porukassa fillaroimaan pitkin merenrantoja, niin voitele itsesi auringonsuojakertoimilla, pakkaa mukaan uikkarit ja pyyhe, ja polkaise Westendinasemalle perjantaina 12.7. kello 12:00!

Tästä lähdemme polkemaan pitkin Espoon Rantaraittia niin pitkälle, kunnes rannalta, pienvenesatamasta löytyy kreikkalainen taverna.

Riittävästi kreikanherkkuja nautittuamme, pidämme pienen mesimerin (tämä kreikankielinen ilmaisu on latinankielisissä maissa tunnettu nimellä siesta, karjalaksi nokkaunet) Kivenlahden uimarannalla. Kunnes lähdemme polkemaan takaisin lähtöruutuun.

MITÄ MAKSAA:
Kukin maksaa, mitä tilaa ravintolassa.
http://www.ravintolamarine.fi/

Tervetuloa mukaan merelliselle fillarilenkille kaikki, jotka jaksatte polkea
Westendinasemalle ja takaisin, ja siinä välissä vielä reilut 40 kilometriä!

JA osaatte lähtöruutuun alla olevan linkin opastuksella:
http://www.hsl.fi

Näemme Westendinasemalla perjantaina 12.7. kello 12:00!

Parhain terveisin Susanna
*es Ranta ja osto

Varoitus:
Retki sisältää kauniita merimaisemia ja hyväkuntoisia polkupyöräilijöitä. Tällaiset retket toistuvasti nautittuna, saattavat kiinteyttää reisiä.
Tällä retkellä saatat myös altistua ouzon nauttimiselle, mutta muista, että yksi on hyväksi, ja jo toinen voi mädättää aivot.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet