Tapahtuman ajankohta: 22.05.2010
Sijainti: Helsinki / pk-seutu
Lisätty: 12.05.2010 klo 14:26 (päivitetty 12.05.2010 klo 14:32)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kauden ensimmäinen *ES MP-ajelu 22.5.2010

Kauden ensimmäinen *ES MP-ajelu pidetään lauantaina 22.5.2010. (8.5. suunniteltu ajelu peruuntui huonon sään takia)

Suunnitelmat ja reitti ovat samat kun 8.5. ajelulle tehdyt. Lähtöpaikka on Bembölen kahvila. Jukka lupasikin peruutuksen yhteydessä että aiemmin ilmoittautuneet kyytiläiset ovat etusijalla.

Ajelu alkaa klo 11 ja kestää n. 3 tuntia (innokkaimmat voivat heittää pitemmänkin lenkin) ja suuntautuu länteen Inkoon/Degerbyn suunnalle. Tarkempi reitti lähetetään mukaan ilmoittautuneille kuskeille lähempänä ajankohtaa. Tarkoitus on ajaa rauhallisesti :-).
Jos perjantaina 21.5. sääennuste lupaa lauantaiksi sadetta, perumme ajelun ja ilmoitamme siitä tapahtumakalenterin kautta ja sähköpostitse mukaan ilmoittautuneille.

Kuskit
Kerro, jos tulet mukaan ja oletko valmis ottamaan kyytiläisen takapenkille.
Jos haluat ajella ilman kyytiläistä, olet yhtä tervetullut mukaan. Ilmoita kuitenkin etukäteen tulostasi alla olevaan mailiosoitteeseen.

Kyytiläiset
Näin kauden alussa järkkäreillä menee kaikki vapaa-aika mopon päällä, joten he eivät ehdi pyörittää työlästä varusterumbaa kyytiläisille. Jos tuot omat (tai lainatut) varusteet, olet tervetullut mukaan ajelulle. Ilmoittaudu mukaan alla olevaan mailiosoitteeseen.

Vanhan käytännön mukaan kuskit maksavat polttoaineet, kyytiläiset tarjoavat kahvit kuskeilleen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: mp.ajelu220510@gmail.com
t. Jari (alias JiiCee)

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet