Tapahtuman ajankohta: 13.08. - 15.08.2010
Sijainti: Naantali
Lisätty: 19.07.2010 klo 21:27 (päivitetty 09.08.2010 klo 19:28)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*chat-tapahtuma* Naantalin Kymppi, osa IV MAJOITUSPAIKAT TÄYNNÄ!

Tule mukaan viettämään hauskaa viikonloppua muiden *ES-chattaajien kanssa auringon alle!

Reippaimmat aloittelevat jo perjantaina Naantalin Kaivohuoneella Mamban keikan merkeissä. Tule siis jo silloin kuuntelemaan Tero Vaaran samettista laulantaa ja bailaamaan olosi hauskaksi!

Viikonloppu jatkuu lauantaina 14.8. Naantalin Kympillä - terassikierroksella joka kattaa rannan 10 ravintolaa. Nautimme jokaisessa tuopposen viilentävää juomaa kunkin osallistujan valinnan mukaan, ihailemme maisemia ja tietysti bongailemme mitä hauskaa ohi kävelee...
Sunnuntaina ohjelmassa on mitä kukin tahtoopi; kaupunkikävelyä, Kultarantaan tai Muumimaahan tutustumista, (mini)golfia, mahdollisesti myös lauantain kierroksesta toipumista.

Majoitus on upeassa wanhassa asuntohotellissa Vanhan kaupungin sydämessä. Majoituspaikasta on näkymä meren yli Kultarantaan ja kirkolle, ja kierroksen aloituspisteeseenkin vain 300 metriä. HUOM! MAJOITUSPAIKAT TÄYNNÄ!!

Mikäli olet lähiseudulla ja innokas liittymään seuraan niin annapa kuulua itsestäsi! Nyt on tarjolla tilaisuus tutustua muun Suomen *es-eläimistöön omilla kotinurkilla...

Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen monica_a_@hotmail.com

HUOM!
!!S-posti-ilmoittautumiset ovat vain ennakkovarauksia, paikkasi on varmistunut vasta kun rahat näkyvät tilillä!!

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet