Tapahtuman ajankohta: 21.07.2011
Sijainti: Espoo
Lisätty: 18.07.2011 klo 10:58 (päivitetty 19.07.2011 klo 22:31)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pyöräillään Bodomjärvelle torstaina

*LISÄTIETOA: tiistaina Bodomjärven vedessä oli jonkin verran sinilevää ja veden lämpötilaksi oli merkitty 15 astetta. Levää ei kuitenkaan pitäisi olla haitaksi asti, varsinkaan jos käy pulahduksen jälkeen suihkussa. Ja veden pintalämpötila on varmasti lämpimämpi kuin 15 astetta, joten reippaasti mukaan vaan!*

Hellettä luvassa, siis kaikki työstä vapaat liikkeelle ja kohti uimarantaa!

Lähdetään torstaina 21.7. klo 10:00 pyöräilemään Leppävaarasta n. 11 km:n päähän Bodomjärvelle. Lähtöpaikkana on Läkkitori (reittioppaassa lähinnä Läkkisepänkatu; kauppakeskus Gallerian edessä ja aivan Sellon ja Leppävaaran rautatieaseman lähellä, pohjoispuolella) ja minut tunnistaa fillarista, jonka perässä on pieni *es-viiri.

Lähtöaika on näinkin aikainen siksi, että jos joku haluaa kulkea Leppävaaraan ja takaisin junalla, niin fillarin kanssa pääsee kulkemaan välillä 9-15. Bussiyhteyksiä perille uimarannalle asti on vähän heikosti: lähimmäs pääsee Espoon keskuksesta bussilla 86.

Menomatkalla voidaan pysähtyä "Hölmölän kioskilla" ja paluumatkalla siinä vastapäätä Bembölen kahvituvalla, mistä saa myös ruokaa. Uimarannalla on myös kahvio. Rannalta voimme kävellä kuuluisalle Bodomin surmapaikalle ja innokkaimmat pyöräilijät voivat vaikka kiertää koko järven ympäri… Ja rantalentiskenttäkin löytyy, mutta pallo pitää ehkä olla omasta takaa. Alustava takaisinlähtöaika on klo 13:30.

Mukaan tarvitset asianmukaiset pyöräily-, uinti- ja auringonottovarusteet. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Retki voidaan tehdä, vaikka olisi vähän pilvistäkin, mutta sateeseen tuskin kannattaa lähteä.

Lisätiedot:
Pirjo
pirjomail@gmail.com
puh. 040-7714 711

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet