Tapahtuman ajankohta: 19.10. - 29.10.2012
Sijainti: Georgia
Lisätty: 11.05.2012 klo 10:31 (päivitetty 25.08.2012 klo 07:13)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kaukasukselle PERUTTU

MATKA ON PERUTTTU, koska järjestäjälle tuli ns.pakollinen meno Ukrainaan juuri samaan aikaan. Ukrainan matkan ajankohta ei ole riippuvainen järjestäjästä, joten sitä ei voi siirtää. Pahoittelut!




Kerään pientä porukkaa Georgiaan, jonne olen järjestänyt yhden matkan syksyllä 2011. Hinta ja retkikohteet ovat vielä osin auki. Majoitumme kolmen tähden hotellissa lähellä Avlabarin metroasemaa hyvällä paikalla Tbilisissä. Retkillä majoitumme guesthouse-tyyppisesti. Majoitus aamiaisella. Retket tehdään omalla bussilla tutun kuskin kanssa.

Viisumia maahan ei tarvita, passi riittää. Hintataso on varsin kohtuullinen ja retkikohteita riittää luolaluostareista viinitiloihin, ruskavaelluksesta Mustanmeren rantakaupunkeihin. Käymme ainakin viinitilalla maistelemassa viinejä, kiipeämme David Garejan luolaluostariin katselemaan maisemia Azerbaijanin vuoristoon ja kurkkaamme maailman ainoaan Stalin-museoon.

Pyydän kiinnostuneita lähettämään minulle sähköpostia elokuun aikana. Matkalla paikkoja on max.18, majoitus 2hh mies-naispaikoilla tai kaverin kanssa samassa.

Lisätietoa Georgiasta:
http://www.georgia.travel/

Kuvaa tanssitreeneistä: http://www.youtube.com/watch?v=apnNtpo81_g

- yritän saada liput johonkin edes osin vastaavaan. Kansallisbaletti ei juuri esiinny kotimaassaan, koska esiintyjillä on niin paljon vientiä kansainvälisillä kiertueilla. Georgialaista tanssia on toisinaan mahdollisuus nähdä Tallinnassa; suosittelen lippujen ostoa lämpimästi.

-Satu
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet