Tapahtuman ajankohta: 01.09. - 12.09.2014
Sijainti: Irlanti
Lisätty: 18.10.2013 klo 12:18 (päivitetty 30.04.2014 klo 18:08)
Ikäraja: Ei ikärajaa

The Dingle Way patikointi

es* Patikointi The Dingle Way in Ireland 1-12.9.2014

Matka: 163km | Nousua reitillä: 2km | Aika: 8+4 päivää

Lähdemme jälleen *es-ryhmällä yhteiselle patikointi matkalle Irlantiin syyskuun alussa.

Kohde on The Dingle Wayn suosittu ja hyvin merkitty vaellusreitti, joka kiertää lounais-Irlannissa Kerryn maakunnassa koko Dinglen niemimaan. Reitti kävellään kahdeksassa päiväetapissa ja matkaa kertyy yhteensä noin 163 km. Patikointi on omatoimista "self-Guided" ja reitillä voit edetä ryhmässä tai yksin oman mielihalusi mukaan. Patikointi matka sisältää huolellisesti valitut majoitukset aamiaisella, yhden matkalaukun kuljetus majoitusten välillä, lisäksi kaksi päivää Dublinissa.

Päiväetapit ovat suhteellisen pitkiä ja osallistujilta toivotaan hieman aikaisempaa kokemusta kokopäivän kestäviltä patikointi reissuilta, kokemusta ehtii toki vielä myös hankkimaan yhteisillä valmistavilla kävelyretkillä. Patikoinnille riittää hyvin pieni päiväreppu. Mukaan otettavista varusteista annetaan osallistujille suositukset hyvässä ajoin ennen matkaa.

Vaellusreitti on erittäin suosittu majoituskapasiteetin ollessa rajallinen reitinvarrella ja on tärkeää tehdä varaukset jo nyt hyvissä ajoin. Ilmoittautuneita tarvitaan pikaisesti lisää, jotta osallistujilta saadaan kerättyä varausmaksut ja voimme maksaa kaikki majoitusvaraukset Irlantiin ja samalla varmistettua patikointireissu seikkailu.

Matka toteutetaan samalla sabluunalla kuin Skotlannin patikointi, majoitukset myös perinteisesti nais- ja mieshuoneissa, twin/double.

JA HUOM!
mikäli deittailu ei enään ensi syksynä ole ajankohtaista, voit peruuttaa varauksesi ja saat rahasi takaisin heti kun saamme tilallesi uuden osallistujan.


MATKAOHJELMA, LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:
https://www.tahtoomukaan.net/h.aspx?Id=212&org=*es


Terveisin Oxa



very good counter


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet