Tapahtuman ajankohta: 03.11.2014
Sijainti: Turku
Lisätty: 28.10.2014 klo 01:16 (päivitetty 28.10.2014 klo 20:00)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Mission Impossible eli Vaarallinen Tehtävä

VAARALLINEN TEHTÄVÄ
TURUSSA ma 03.11.14 klo 17.30

Kaikki ovat varmaankin nähneet, miten agentit jahtaavat leffoissa vaarallisia rikollisia, ja miten tietoa ja tavaraa välitetään eteenpäin viattoman näköisissä kohtaamisissa puistonpenkillä tai ihmisvilinässä. Samoin jahdatut piiloutuvat ihmisjoukkoon ja jahtaajat joutuvat laittamaan peliin kaiken taitonsa saadakseen heidät kiinni.....

Nyt voit päästä mukaan juuri tällaiseen, mitä olet ennen nähnyt vain leffoissa! Turussa järjestetään ensimmäisen kerran peli, missä osallistujille annetaan parhaiden agenttileffojen tyyliin vaarallinen tehtävä. Osallistujat jaetaan kahteen (tai useampaan, osallistujamäärästä riippuen) joukkueeseen. Toinen joukkue yrittää viedä tehtäväänsä loppuun - kuljettaa huippusalaista tietoa päämäärään - ja toinen taas estää sitä kaikin mahdollisin tavoin. Tässä pelissä se tarkoittaa myös eliminoimista :D Pelissä ratkaisevaa on joukkuehenki ja se miten hyvin pelaajat pystyvät siirtämään tavaraa toinen toisilleen ihmisvilinässä ja vaaralliset tappajat kannoillaan. Yhden pelin kesto on 30 min. Sen jälkeen joukkueiden roolit vaihtuvat.

Mukaan tarvitset vain kännykän oman ryhmäsi väliseen kommunikointiin, hyvät juoksukengät ja ihan tavalliset vaatteet - tarkoitushan on sulautua ihmisjoukkoon - ja tietenkin seikkailumieltä :) Kannattaa tulla mahdollisimman kevyesti varustettuna, mutta Stockmannin säilytyslokeroihin saa ulkotakit, laukut ja muut. Ja aina voi myös käydä etukäteen vähän vakoilemassa Hansassa, millaisia pakoreittejä sieltä löytyy :)

Peli pelataan Turussa ostoskeskus Hansassa maanantaina 03.11.14 klo 18.00, mutta kokoonnumme JO KLO 17.30. Tämä siksi, että ehdimme tsekata paikan ja selvittää säännöt. Tulethan siksi myös ajoissa...Tapaamme Hansan Thalian sisäänkäynnillä (Aurakatu 10) kauppatoria vastapäätä. Minut tunnistaa lippalakista, jossa on ES-logo. Seisoskelen sisätiloissa Foijan, Kultajousen ja Vero Modan leikkauspisteessä.
Pelin jälkeen voimme mennä jakamaan fiiliksiä jonnekin Hansan monista kahviloista tai ruokapaikoista...

Ilmoita itsesi mukaan viimeistään 02.11. Alla on sähköpostiosoitteeni. Emme kuitenkaan ammu sinua, vaikka tulisit paikan päälle ilmoittamattakin :D

Tervetuloa mukaan syksyn hauskimpaan kunnonkohotukseen! :D



Terveisin
Nina

Ilmoittautumiset viimeistään 02.11. s-postiin: ninahuu59@gmail.com


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet