Tapahtuman ajankohta: 30.03.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 26.03.2014 klo 21:23 (päivitetty 26.03.2014 klo 21:59)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Hei me juostaan!

Olisiko välillä kiva juosta hyvässä seurassa?
Tai juosta toisissa maisemissa?
Tai juosta muuten vain?


Siis juostaan. PPP-meiningillä. Eli tarjolla olisi hidas ja pitkähkö lenkki hyvällä alustalla, mukavassa maastossa. Sopii hyvin, jos olet valmistautumassa kevään/kesän juoksutapahtumiin. Tai muuten vain.

Allekirjoittaneen vauhti asettuisi mieluusti 9-10 km/h välille. Meitä on varmasti monenkuntoista ja -vauhtista, joten kompromisseja tehdään. Jos porukkaa on paljon, voidaan hyvin jakautua vauhtien mukaan ryhmiin.

Mutta tarkoitus olisi kuitenkin juosta/hölkätä reippaasti. Eli jos olet ensimmäistä kertaa laittamassa lenkkareita jalkaasi ikinä, voi vauhti ja matka olla melko kova. Itse tiedät kuitenkin parhaiten.

Aika: su 30.3.2014, klo 16 - säävaraus, peruutus ilmoitetaan su aamuna klo 10 mennessä

Matka: n. 8-10 km, sovitaan tapaamispaikalla tarkemmin osallistujien toiveiden ja kunnon mukaan. N. tunnin lenkki.

Lähtöpaikka: Kipparlahti, Herttoniemen siirtolapuutarhan parkkipaikka.
Google Mapsiin jos syöttää kohteeksi Kipparlahti Helsinki, osuu oikeaan. HSL:n reittikartassa 'Kipparlahden silmukka' toimii. Myös hakusanalla 'Kulosaaren kartano' pääsee lähelle (ko. parkkipaikka on kartanolle kääntyvän hiekkatien risteyksessä).

Reitti: Kierretään ensin Kivinokan ympäri ja jatketaan siitä Herttoniemen urheilupuiston reittejä Viikin pelloille ja sieltä takaisin. Vaihteleva maasto eli ei ole vain suoraa ja tasaista. Pääasiassa metsäistä. Merikin vilkkuu. Kova hiekka-alusta.

Pukuhuoneet, tavaroiden säilytystilat, suihku, sauna: ei tällä kertaa eli varaudu siihen, että pääset vasta kotona suihkuun. Mahdollisten autoilijoiden kaaroihin saataneen tavaroita säilöön, eikös?


Kustannukset: kulutettu energia
Voitto: hyvä olo, parempi kunto, erinomainen mieli

Sää: tässä vaiheessa luvattu pilvistä, mutta ei pitäisi sataa. Pieni tihku meitä ei haittaa (lippikset päähän), mutta pieni säävaraus tapahtumalle on aina paikallaan. Aurinko tilauksessa.

Minut tunnistat: lady punaisessa juoksutakissaan seisomassa keskellä ko. parkkipaikkaa

Vinkkaa tulostasi osoitteeseen cocomaarit@gmail.com, niin tiedän odottaa sinua. Vastausviestissä annan numeron eksymisiä/myöhästymisilmoituksia yms. varten.

Samalla voit kysyä lisätietoja tapaamispaikasta, reittiohjeita, kertoa vauhtitoiveestasi tai kysellä muutakin tapahtumaan liittyvää. Kerrothan myös, tuletko autolla ja onko autosi käytettävissä tavaroiden säilytykseen.

Lähdemme liikkeelle viimeistään klo 16.10, ellemme tiedä paremmin.


Es-ensikertalaiset myös, tervetuloa, jos vain juoksututtaa! :)


Sporttailuterveisin,


Coco

p.s. linkki karttaan, jossa piste B edustaa totuutta

http://maps.google.fi/maps?espv=210&es_sm=93&um=1&ie=UTF-8&q=kipparlahti&fb=1&gl=fi&hq=kipparlahti&sa=X&ei=tB4zU4LhA62w4QS6pYDICw&ved=0CLMBELYD
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet