Tapahtuman ajankohta: 25.02. - 10.03.2012
Sijainti: Etelä-Afrikka-Sambia-Botswana
Lisätty: 22.06.2011 klo 22:46 (päivitetty 14.11.2011 klo 22:02)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Etelä-Afrikka-Sambia-Botswana TÄYNNÄ

Koe Eteläinen Afrikka...kuuluisat Victorian putoukset, auringonlaskuristeily Sambesilla, viinitilat Etelä-Afrikassa, arfikan kuumat rytmit, jokisafarit kuin myös eksoottiset safarit paikoissa missä ei ole aitoja ympärillä pitämään villieläimet poissa majapaikoissa. Eteläisen Afrikan matkaaja Tepa on taas menossa, vaikka sai muutamat muistot leijonien lempeydestä hipiään niin ei lannista, päinvastoin!

Golfaajalle on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea/testata Extreme 19th joka ainoa maailmassa, mikä löytyy Hanglipin luota (Legend Golf). Golfkenttä (18-reikäinen) on myös siitä erikoinen, että jokaisen reiän (mikä lie se onkin golf termeissä) on suunnitellut eripuolelta maailmaa oleva golf pro.

Matka on mahdollisuus tehdä lyhyenä tai pidemmän kaavan mukaan.

Lyhyt matka on 25.2-5.3. 2012 mikä pitää lyhkäisyydessään sisällä:
-Kaksi yötä Johannesburgissa (kaksi eri hotellia, viiden ja neljän tähden paikat)
-Kaksi yötä Hanglip Lodgessa (yksityinen safaripaikka, viiden tähden paikka)
-Kaksi yötä Sambiassa (viiden tähden paikka)
-Yksi yö Botswanassa Neljän/viiden tähden paikka)

Pidenpi kaava jatkaa Sambiasta Kapkaupunkiin ja yöpymisiä tulee lisää seuraavasti:

-Kaksi yötä Stellenboschissa
-Kolme yötä Kapkaupungissa

Sisältäen mm. auringonlasku risteilyn, sisäänpääsymaksut eri kohteisiin (mm. Cradle of Humankind, Cullinan mistä kuuluisa Afrikan tähti timantti on löydetty, paikkaan missä toivottavasti on mahdollisuus päästä leijonan pentuja hipelöimään, viininmaistatukset, pöytävuorelle nousun/laskun jne.), usean safariajelut avomaastureilla, jokisafarin, pääsääntöisesti aamiaisen ja illallisen, bussin, kuljettajan, paikallisoppaan kälkättävän Tepan lisäksi.

Vapaata aikaa jää Kapkaupungissa viettoon mm. shoppailuun V&A Waterfrontissa, markkinatorilla ym.

"Vapaa päivänä" itse suuntaan jälleen Gaansbaihin (n. 2t ajomatka Kapkaupungista) häkkisukeltamaan valkohaiden sekaan. Jos joku muu hurja haluaa tulla mukaan, niin tervetuloa! :)
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet