Tapahtuman ajankohta: 01.03.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 27.01.2012 klo 16:34 (päivitetty 28.02.2012 klo 19:31)
Ikäraja: Ei ikärajaa

LOPPUALE !!! *** Oma Leffasali täyteen ! Privanäytös vain *es:lle: "Vuosaari" *** LOPPUALE !!!

Tilannepäivitys ti 28.2. klo 20:

Vuosaari-leffaan on nyt viimeisten paikkojen 45 tunnin loppuale ! Käy kiinni, sillä tämä tilaisuus ei takuulla toistu ! Tämä ainutlaatuinen tarjous pesee jopa joulun jälkeiset juhannus-alet mennen tullen ! (Ko. hinnat ei koske jo maksaneita). Eikä merkattuja paikkoja ole, eli ajoissa tulevat saavat valita parhaat paikat vaikka olisivat maksaneet viimeisinä !

Jos olen ensi kertaa osallistumassa *es-tapahtumaan, niin hintasi on vaivaiset 6 euroa !

Jos tulet kaverisi kanssa, niin kaverisi pääsee puoleen hintaan eli 6 euroon (yht 18e).

Jos tuot kaksi kaveriasi, niin pääsette kolme kahden hinnalla (yht 24e).

Ilmoittaudu nopsaan, sillä nämä paikat myydään kuumille kiville ! Ilmoittautumisohjeet www.tahtoomukaan.net. TULOSTA KUITTI PANKKISIIRROSTASI mukaasi torstaina.

( ) TUUN VUOSAARI-LEFFAAN TO 1.3. KLO 17.

Ja jos paikkoja on jäljellä vielä torstaina, niin loput liput myydään silloin 9 e:lla... Tästä tulee tieto listameilinä to 1.3. klo 15-16.

t: Matkis







Morjens,

On tullut taas aika täyttää leffasali *es-elleillä ja -sälleillä. Kyllä. Kuulit oikein. Todellakin koko sali ! Vain ja ainoastaan *es-porukalle. Luvassa ylläreitä jos saamme salin täyteen. Salin koko 75 hlöä. Kinopalatsi.

Leffan hinta riippuu maksunopeudestasi ! Tosi nopeille ale !!! Kun ilmoittaudut heti tämän luettuasi ja maksat to 9.2. mennessä, niin pääset mukaan 10,5 eurolla ja sen jälkeen ilmoittautuneille 12 euroa nin kauan kuin paikkoja riittää. Viimeksi vastaavassa *es-tempauksesa osa jäi jonoon kun empi liian kauan. Toimi - älä mieti ! Hinta sisältää hyvän istumapaikan ja mukavan vierustoverin. Ja mikä parasta: ei yhtään mainosta !

Vuosaari on kotimainen rakkausdraama, ohjaaja Aku Louhimies, kesto 2 h 05 min eli kun leffa alkaa 17.30, niiin se päättyy 19.35. Hyvää aikaa siis mennä vielä tekemään jälkipuinnit esim Mollyyn, vaikka on arki-ilta. SAAVU SALIIN JO KLO 17, PAIKAT JAETAAN TULOJÄRJESTYKSESSÄ.

Pääosissa: Laura Birn, Maria Järvenhelmi, Mikko Kouki, Lenna Kuurmaa, Matleena Kuusniemi, Deogracias Masomi, Meri Nenonen, Sulevi Peltola, Sean Pertwee, Alma Pöysti, Amanda Pilke, Jasper Pääkkönen, Pekka Strang.

Ote Finnkinon sivuilta leffasta Vuosaari:

"Vuosaari on elokuva suomalaisesta rakkaudesta vuonna 2011. Se on tarina ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja hyväksyntää hinnalla millä hyvänsä. Yhden talvisen viikon aikana elokuvan kaikki henkilöt kohtaavat jotain peruuttamatonta.

Saran ja Laurin yhtälössä on virhe, täydelliseksi tarkoitettu elämä on kriisissä. Milla luulee löytäneensä tukijan ja tien tähtiin, mutta totuus on toisenlainen. Pertti yrittää pitää huolta omasta ja lapsensa kunnosta, mutta saa aikaan katastrofin. Waltterin kiusaajat ajavat hänet äärimmäiseen tilanteeseen. Aleksin äiti ei ymmärrä lemmikkikoiran merkitystä pojalleen. Amerikkalainen Robert saa kokea suomalaisen talven ja Marika joutuu kohtaamaan pelkonsa yksin pienen tytön kanssa. Kaikki elokuvan henkilöt ovat epätäydellisiä, heikkoja ja eksyksissä, mutta heitä kaikkia ajaa sama tarve tulla rakastetuksi, nähdyksi ja kosketetuksi.

Ihmiset eivät kohtaa ja satuttavat toisiaan, mutta taustalla elää toivo."

Nyt siis kaikki uudet ja konkarit täyttämään kokonaista leffasalia. Erityisesti suosittelen leffaa miehille, koska on odotettavissa naisryntäys...

HUOM ! Ilmoittautuminen tapahtuu http://www.tahtoomukaan.net sivuston kautta, eikä siis vastaamalla tähän meiliin. Sieltä saat myös maksuohjeet. Luo sinne itsellesi tunnus ellei sinulla sellaista jo ole. Kaikki www.tahtoomukaan.net koskevat kysymykset, tiedustelut ja palaute osoitteeseen: info(ät)tahtoomukaan.net.




t: Matkiksen Elämystehdas

p.s. asun itekin tällä hetkellä Vuosaaressa...


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet