Tapahtuman ajankohta: 17.04.2011
Sijainti: Tampere
Lisätty: 18.02.2011 klo 14:51 (päivitetty 14.04.2011 klo 23:51)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Valtakunnassa kaikki hyvin?- Vihtorin vaalivalvojaiset (PERUTTU)

Valtakunnassa kaikki hyvin? PERUTTU
Tule jännittämään eduskuntavaalien tulosta hotelli Tammerin uuden bistrobaarin Vihtorin Kirjaston (Satakunnankatu 13) väriä tunnustamattomiin, vaan ei värittömiin, vaalivalvojaisiin.

Tilaisuus on avoin kaikkille hyvästä seurasta ja valtakunnan asioista hiukankin kiinnostuneille puoluekannasta riippumatta. Tarkoituksena nautiskella seurasta, juomasta ja ruoasta oman maun mukaan television vaalivalvojaislähetystä sivusilmällä seuraillen.

Tekevätkö Persut sen, kuka voittaa, kuka häviää, vai onko kaikki sittenkin aivan evvk? Poliittiset/yhteiskunnalliset keskustelunaiheet eivät toki ole kiellettyjä, mutteivät myöskään itsetarkoitus, ja miellyttävän illan takaamiseksi tule mukaan vain, jos hillitset sisäisen poliittisen eläimesi ja siedät seurueessasi mahdollisesti esiintulevia erilaisia poliittisia näkökantoja. Illan päätarkoituksena on sittenkin vain dolce vita - hyvä seura, hyvä juoma, hyvä ruoka ja parempi mieli!

Olen varannut 8 hengen pöydän ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikalle voi tietysti myös vain tulla tupsahtaa, jolloin itse huolehdit koordinaateistasi.
Aika: 17.4. klo 19
Paikka: Bistro Vihtorin kirjasto, Satakunnankatu 13

Tapaamisiin! Sari


--------------------------------------------------------------------------
Vihtorin kirjasto - baari, bistro, nimi, sielu ja henki...
Etkö tunne Vihtoria? Lisätiedot:
http://www.vihtorinkirjasto.fi/vihtori
--------------------------------------------------------------------------
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet