Tapahtuman ajankohta: 17.06. - 19.06.2011
Sijainti: Naantali
Lisätty: 24.05.2011 klo 11:42 (päivitetty 17.06.2011 klo 14:01)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

Naantalin Kymppi - 10 terassia, 500 metriä!

Se tulee taas! Ota lentävä lähtö kesään ja nauti Naantalin vanhan kaupungin tunnelmasta *Erinomaisessa Seurassa!

Lämmittelemme koneet perjantaina 17.6 Kaivohuoneella Anna Puun keikkaa seuraten ja toisiimme tutustuen. Keikkaliput jokainen hoitaa itse. Mikäli keikka ei houkuta, voit kehitellä omaa ohjelmaa illan varalle.
Viikonloppu jatkuu lauantaina 18.6. Naantalin Kympillä - terassikierroksella joka kattaa rannan 10 ravintolaa. Nautimme jokaisessa tuopposen viilentävää juomaa kunkin osallistujan valinnan mukaan, ihailemme maisemia ja tietysti bongailemme mitä hauskaa ohi kävelee...

***KIERROS ALKAA KLO 18 RAVINTOLA UUDEN KILLAN TERASSILTA KIRKKOA VASTAPÄÄTÄ! ***
*es-porukkaa ei ole vaikea löytää, meitä on paljon ja olemme varsin hilpeetä sakkia...reippahasti siis mukahan!

Sunnuntaina ohjelmassa on mitä kukin tahtoopi; Turku Air Show, kaupunkikävelyä, Kultarantaan tai Muumimaahan tutustumista, (mini)golfia, mahdollisesti myös lauantain kierroksesta toipumista.

Majoitus on wanhassa puutalossa Vanhan kaupungin sydämessä. Majoitus on siis kodinomaista, sopu sijaa antaa- meiningillä. Majoituspaikasta on näkymä meren yli Kultarantaan ja kirkolle, ja kierroksen aloituspisteeseenkin vain 300 metriä. Majoituksen hinta on 1 yöltä 40 € ja 2 yöltä 75 €. Hintaan sisältyvät petivaatteet, unipaikka ja aamiaistarpeet. Voit valita yövytkö pe-la, la-su vai pe-su. Maksun eräpv 6.6. jolloin sen tulee näkyä tilillä.

HUOM!!
Vain maksettu paikka = varattu paikka. 8.6. mennessä peruutetuista osallistumisista pidätetään vain 20 € varausmaksu, loppu summa palautetaan. Peruutuksen sattuessa 9.6. ja siitä eteenpäin rahoja ei palauteta. Voit myydä oman paikkasi eteenpäin, järjestäjä ei ole velvollinen etsimään tilallesi uutta osallistujaa.

Kimppakyytejä, golfporukoita yms. voidaan järkkäillä tarpeen mukaan, autan osallistujia toistensa löytämisessä.

Myös paikallisväriä kaivataan mukaan! Mikäli olet lähiseudulla ja innokas liittymään seuraan niin annapa kuulua itsestäsi. Nyt on tarjolla tilaisuus tutustua muun Suomen *es-eläimistöön omilla kotinurkilla...

Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen monica_a_@hotmail.com

Naantalissa nähdään!


Monica
050-360 8896
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet