Tapahtuman ajankohta: 16.09.2011
Sijainti: Tampere
Lisätty: 11.07.2011 klo 10:43 (päivitetty 12.07.2011 klo 15:27)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Juice-musikaali Tampereella

Ensi syksynä Musiikkiteatteri Palatsissa Tampereella saa maailmanensi-iltansa musikaali legendaarisesta laulajasta ja lauluntekijästä, Juhani ”Juice” Leskisestä! Unohtumattomia säveliä ja suomalaisen rocklyriikan helmiä sisältävä esitys vie katsojat musikaaliselle matkalle Manse-rockin luojan, taiteilija ja ajattelija Juice Leskisen maailmaan. Häntä on kutsuttu suomalaisen popmusiikin kulmakiveksi ja suomalaisen rock-musiikin isähahmoksi. Musikaalissa kuullaan kaikki Juicen suosituimmat kappaleet kuten Marilyn, Syksyn sävel, Viidestoista yö, Musta aurinko nousee, Kaksoiselämää ja monet muut ikimuistettavat teokset.

Musikaalin pääroolissa nähdään näyttelijä Otto Kanerva ja sen käsikirjoittaa ja ohjaa Kummeleistakin tuttu Heikki ”Pote” Vihinen.

Tätä siis olisi tarkoitus kokoontua katsomaan 20 hengen ryhmällä 16.9.
Esitys alkaa klo 19.00 ja maksaa menusta riippuen 70-80 euroa (ruokailu 17.15). Hinta selviää myöhemmin kun menutoiveet ovat tiedossa. Toki paikalle voi saapua myös "oma-aloitteisesti" mikäli teatterista löytyy k.o. näytökseen paikkoja.

Itse olen siis tamperelainen ja koska pääkaupunkiseudultakin on katsojia tulossa minulle voisi ilmoittautua joku halukas matkanjärjestäjä :)
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet