Tapahtuman ajankohta: 01.05. - 04.05.2014
Sijainti: Pyhtää
Lisätty: 30.04.2014 klo 14:55
Ikäraja: Ei ikärajaa

Vappu ulkosaaristossa

Vietämme tunnelmallista vappua Pyhtään ulkosaaristossa Kaunissaaressa.



Vappuhan on tänä vuonna torstaina, joten välissä on yksi työpäivä ennen taas viikonloppua. No monihan on tuon perjantain ottanut vapaaksi, jolloin on neljän päivän vapaaksi.



Majoituksen vrk-hinta on kiinteä osallistujamäärästä riippumatta. Majoitustiloissa on sähkölämmitys, keittiö, useitahuoneita, joissa löytyy sänkyjä 18:lle. Omasta takaa vain lakanat tai makuupussi tarvii ottaa mukaan. Pihalla on puulämmitteinen sauna, jonka käyttö kuuluu majoituksen hintaan. Piha-alueella, joka on laaja nurmialue, saa olla myösteltassa, jos niin haluaa.



Ohjelmaan kuuluu yhdessä oloa, saunomista, herkuttelua, retkeilyä saaressa (paljonpolkuja ja lintuja) ja tutustumista kalastajakylään. Tarkkailemme lintuja jakevään edistymistä luonnossa sekä kirkkaina öinä kaukoputkella taivasta. Voitmyös lähteä kalastamaan. Hienoa on varmasti päästä kuulemaan vanhan hylkeenpyytäjän ja -kalastajan tarinointia. Jos kelit ovat hyvät, voimme lähteä tutustumaan lähisaariin, jotka kuuluvat Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon.



Vappua juhlimme hillitysti, tämä ei siis ole mikään ”örvellysretki”, vaan haluamme luonnonrauhaa ja hyvää seuraa.



Mikäli haluat vappuviikonlopuksi paljon ohjelmaa ja hyvää seuraa, niin tässä sinulle on hyvä vaihtoehto. Ilmoittautuminen tapahtuu tm:ssä eli www.tahtoomukaan.net. Tapahtuman hinta 65 euroa. Myöhemmin tasataan kulut, jos siihen on tarvis. Näin on toimittu vastaavilla matkoilla. Lähtö 1.5. klo 13 Kotkan Kuusisen satamasta, paluu 4.5. klo 15:30.



Tervetuloa mukaan




Mikko.S.P.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet