Tapahtuman ajankohta: 25.08.2012
Sijainti: Loviisa
Lisätty: 12.06.2012 klo 10:22 (päivitetty 20.08.2012 klo 01:40)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Loviisan Wanhat Talot (TÄYNNÄ)

Loviisan historiallisissa, yli satavuotiaissa taloissa sijaitsevat yksityiset kodit avaavat ovensa Loviisan Wanhat Talot-tapahtumassa (LWT). Tarjoaa myös hurmaavia puutarhoja, antiikkia ja keräilyesineistöä, kirpputoreja sekä lukemattomia yksityisiä pihakirppiksiä. Tänä vuonna kulttuuriteemana ovat seutukunnan kartanot. Tapahtuma on viime vuosina noussut itäisen Uudenmaan vuoden suurimmaksi yleisötapahtumaksi.

Päivä on moniulotteinen, sillä talokohteiden lisäksi on tarjolla: Tuottajatori (lähi- ja luomuruokaan keskittynyt tuottajien ja korkealaatuisten artesaanien kohtauspaikka), Keräilymessut, Aleksanterinpihan antiikkimarkkinat, Laivasillan syys- ja käsityöläismarkkinat sekä illansuussa Muinaistulien Yö Laivasillalla.

Eurosinkut lähtevät isolla kokoonpanolla tilausajobussilla Helsingistä, jolla myös kätevästi sukkuloidaan eri puolilla kaupunkia olevissa kohteissa.

Päivän retki maksaa 44 euroa, joka sisältää tilausajobussikuljetukset, lipun LWT-tapahtumaan sekä ruokailun hotelliravintolan Degerbyn noutopöydästä (salaattipöytä, kaksi lämminruokavaihtoehtoa: liha ja kala, sekä kahvi).

Ilmoittautuminen tehdään tahtoomukaan.nettiin (www.tahtoomukaan.net), mukaan pääsevät saavat tiedon maksusta. Lähtö on aamupäivällä ja paluu illalla, tarkemmat ajat osallistujille myöhemmin.

Lisätietoa: www.loviisanwanhattalot.fi, www.aleksanteri.fi, www.laivasilta.net, www.loviisa.fi.

Tapahtuman järkkärinä

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet