Tapahtuman ajankohta: 16.05. - 20.05.2007
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 04.05.2007 klo 10:56
Ikäraja: Ei ikärajaa

Satulinnan tanssipäivät 16-20.5.2007

Satulinnassa Hattulan kunnassa järjestetään tänä vuonna järjestyksessään toinen suuri helatorstain aikoihin pidettävä tanssileiri. Osallistuin vajaa vuosi sitten olleelle ensimmäiselle tanssileirille, joka oli aikamoinen menestys jo heti ensimmäisellä kerrallaan ja tiesinkin jo silloin, että vuoden päästä on tultava uudestaan mukaan ja otettava taas koko paketti... Eli tarkoituksenani on tosiaan olla tanssileirillä alusta loppuun asti, mutta voit tietysti tulla mukaan vain haluamaasi leirin osaan.

Katso Satulinnan tanssipäivien ohjelma osoitteesta:
http://www.tanssikurssit.fi/satulinna.shtml

Ylläolevan linkin takaa näet myös tanssileirin iltaohjelman, johon on tarkoituksena osallistua joka päivä. Siirtyminen Satulinnan, majoituksen (Lepaan viini- ja puutarhatila) ja iltatanssipaikkojen välillä onnistuu kimppakyytien avulla (ainakin oma kimppakyytini on käytettävissä...).

Majoitumme Lepaan viini- ja puutarhatilalla (Lepaantie 129, 14610 Lepaa). Hinta on kahden hengen huoneissa 25 euroa/vrk/henkilö ja yhden hengen huoneissa 35 euroa/vrk/henkilö. Aamiainen on ostettava erikseen ja maksaa 5 euroa. Olen varannut majoituksen alustavasti viidelle, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan.

Ilmoittautuminen on majoituksen vuoksi pakollinen ja sitova ja se on tehtävä tällä kertaa viimeistään 8.5.2007, eli ilmoittautumisaikaa on enää vajaa viikko. Ilmoita ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, tarvitsetko majoitusta (ja haluatko mieluummin yhden vai kahden hengen huoneen), tarvitsetko kimppakyytiä (sekä mistä olet tulossa tanssikurssille, kaupungin ja kaupunginosan tarkkuudella) sekä osallistutko koko leirille vain osaan sitä (mihin osaan osallistut / minä öinä tarvitset majoitusta).

Kukin maksaa itse oman tanssikurssinsa, majoituksensa, iltamenonsa, matkakulunsa jne. paikan päällä. Tanssileirin sissipassin voit maksaa myös etukäteen, jolloin saat vähän alennusta (katso tiedot ennakkoon maksamisesta alla linkeissä olevan Satulinnan tanssipäivien linkin kautta).

Tervetuloa mukaan tanssileirille, jossa on siis huippuluokan tanssiopettajat (Jari ja Sari Aaltonen, Carlos Correa, Liisa Kontturi & Lasse Paasikko sekä Juhani Tahvanainen).


Toni

PS. Olemme menossa jo ennen tanssileiriä tanssimaan es-bussilla Tuuloksen Kapakanmäelle, joka on yksi tanssileirin iltapaikoista:
http://eurosinkut.net/showTapahtuma.do?id=2180

Linkkejä:
Satulinna
Satulinnan tanssipäivät
Lepaan viini- ja puutarhatilan majoitus

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet