Tapahtuman ajankohta: 21.06.2007
Sijainti: Helsinki/Riihimäki
Viimeksi päivitetty: 21.06.2007 klo 11:15
Ikäraja: Ei ikärajaa

Finlanders Riutanharjulla

Torstaina 21.6.2007 menemme tanssimaan Riutanharjun lavalle (Riihimäelle). Illan esiintyjinä ovat Finlanders ja Taivalkunta Beat. Sisäänpääsymaksu lienee 14 euroa ja narikka euron. Tanssit alkavat kahdeksalta ja loppuvat puoli kahdelta. Naisten haku on klo 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten kannattaa rientää heti hakemaan, jos haluaa päästä tanssimaan...

Menemme tanssimaan kimppakyydeillä (bussikuljetusta ei ole juhannusviikolla), eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita PIKANA minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita PIKANA minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Tapaamme lavan kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta/terassilta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten aiemmalta tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


P.S. Olen aikeissa tanssia Juhannuksen ajan joka päivä ainakin sunnuntaihin asti, joten voit kysellä kyytiä myös muille päiville. Alustavasti suunnitteilla on:
Perjantai Männistön lava Tuusulassa (Safir & Mira Kunnasluoto)
Lauantai Valasranta (Omega & Eija Kantola ja Varjokuva)? tai vaikka Jenkkapirtti tai jokin muu
Sunnuntai Kolmilammi (Tulipunaruusut, V.I.P. & Anneli Mattila)

mutta nuo ovat siis alustavia suunnitelmia ja voivat muuttua (voit vaikka ehdottaa jotain muuta kivaa paikkaa, jonne haluaisit mennä). Minulla on myös iso putkimankka, joten tanssien jälkeen voisi olla mahdollista pysähtyä vaikka järvenrantaan, tanssia vähän lisää ja käydä uimassa.

Toni


Linkkejä:
Riutanharjun lava
Ajo-ohje Riutanharjun lavalle
Finlanders
Taivalkunta Beat

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet