Tapahtuman ajankohta: 06.03.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 03.03.2011 klo 01:57 (päivitetty 03.03.2011 klo 02:00)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*Es-sekakuoro Singelit kutsuu Ellejä ja Sällejä laulamaan

Hei!

*Es-sekakuoro Singeleiden kevätkauden 2011 kolmannet lisäharjoitukset ovat sunnuntaina 6.3.2011 klo 17 - 19 Helsingin Hermannissa, mikäli riittävästi kuorolaisia ilmoittautuu niihin ajoissa eli viimeistään perjantaihin 4.3.2011 mennessä. *Es-sekakuoro Singeleiden osallistumismaksun maksaneilla kuorolaisilla on mahdollisuus pitää lisäharjoitukset ilman kuoronjohtajaa taloyhtiöni kerhohuoneella, kuten viime syksynäkin.

Vaikka lisäharjoituksissa paikalla on ollut vähemmän porukkaa kuin Espoon varsinaisissa harjoituksissa, niin osallistujat ovat kokeneet harjoitukset hyödylliseksi ja yhteislaulannan viihtyisäksi. Varsinaisten harjoitusten välilläkin kun pitäisi kuorolaisten harjoitella kotonakin, niin tällaiset yhteiset lisäharjoitukset sopivat hyvin laiskalle harjoittelijalle :).

Merja säestelee edelleenkin laulua lainaksi saamallaan syntikalla, jos ei muuta ilmaannu... Voimme laulaa lisäharjoituksissa Ilkan kappaleiden, joita nyt keväällä on tullut laulettavaksi uusia, lisäksi muutakin, vaikkapa Singelien edellisellä kaudella laulamia lauluja ja kaikille tuttuja muitakin lauluja. Mahdollisesti kopioin *es:n järkkärisivuilta löytämiäni *es-yhteislauluvihkoja jonkun kappaleen lisäharjoituksiin ajoissa ilmoittautuneille laulajille. Myös muut laulajat, jotka tuovat useammat kopiot laulunsanoista tai -nuoteista paikalle, pääsevät varmasti vaikuttamaan siihen, kenen lauluja laulamme yhdessä.

Kaikki *es-sekakuoro Singeleiden osallistumismaksun jo maksaneet kuorolaiset, jotka haluatte osallistua kevätkauden 2011 toisiin lisäharjoituksiin ilman kuoronjohtajaa Helsingin Hermannissa, ILMOITTAUTUKAA NYT, viimeistään perjantaina 4.3.2011, suoraan www.tahtoomukaan.net-sivuston kautta (http://www.tahtoomukaan.net/h.aspx?Id=82&org=*es ) luomalla ensin itsellenne sinne käyttäjätunnus täyttämällä Tahtoomukaan.netin liittymisnettilomake, jos ette ole sitä jo tehnyt aiemmin. Kun teillä on voimassaolevat käyttäjätunnukset Tahtoomukaan.netiin, niin kirjautukaa ko. sivuille ja valitkaa sitten tapahtumaluettelosta *Es-sekakuoro Singelit kutsuu laulamaan"-tapahtuman 6.3.2011-versio, jonka tila on avoin ja joka järjestetään Helsingissä. Ilmoittautukaa sen jälkeen ko. tapahtumaan. Jos ilmoittautuminen Tahtoomukaan.netin kautta ei jostain syystä onnistu, niin ilmoittautukaa suoraan Ritulle, ritu(at)eurosinkut.net (varautukaa tällöin vastausviiveeseen). Lähetän lisäharjoituksiin ilmoittautuneille tarkemmat harjoittelupaikan koordinaatit ennen ko. harjoituksia.

Osallistumismaksu kuorolaisille on syksystä asti mukana olleille Singeleille 50 €/laulaja. Nyt keväällä aloittaville kuorolaisille osallistumismaksu on 25 € siihen asti, kun syksyllä ja keväällä kerätyt osallistumismaksut riittävät kuoronjohtajan palkkioon eli vähintään vielä 3 - 4 kertaan tänä keväänä. Tällä hetkellä on sovittu Ilkka Aaltosen kanssa kaksista treeneistä keväälle 2011 eli 13.3. ja 27.3. ja 10.4.. Katsotaan sitten myöhemmin, onko pääsiäisen, vapun ja äitienpäivän jälkeistä elämää olemassa :).

Käyttäkää hyväksenne Tahtoomukaan.netin uutta ominaisuutta, jonka avulla voitte ilmoittaa etsivänne kimppakyytiä tai tarjoavanne sitä. Tai ilmoittakaa reittitiedot Ritulle ajoissa, jos tulette omalla autolla ja haluatte tarjota muille kuorolaisille kimppakyydin kuoron lisäharjoituksiin Helsingin Hermanniin ja/tai takaisin, niin laitan kyydeistä tietoa Tahtoomukaan.netiin ja sähköpostiin.

Tervetuloa Singeleiden Helsingin Hermannin lisäharjoituksiin laulamaan

t: Ritu ja muut Singelit
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet