Tapahtuman ajankohta: 21.07. - 22.07.2007
Sijainti: Helsinki/Orivesi/Marttila
Viimeksi päivitetty: 18.07.2007 klo 12:10
Ikäraja: Ei ikärajaa

Ethän pelkää Paulaa? Paula Koivuniemi sekä tanssinopettajat Pirjo ja Tommi Koivula Rönnin lavalla

Paula Koivuniemi esiintyy Rönnin lavalla lauantaina 21.7.2007. Illan toisena esiintyjä on Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit. Tanssit alkavat kahdeksalta ja päättyvät puoli kahden aikoihin. Illan aikana naiset ja miehet saavat hakea yhtä paljon, sillä naisten haku on 21-22 ja 23-24 ja loppuilta on sekahakua. Tanssien jälkeen emme suoritakaan heti kotiinpaluuta, vaan yövymme Hotelli Orivedessä. 1 hengen huone maksaa 57 euroa ja 2 hengen huone maksaa 74 euroa, hinnat sisältävät aamiaisen. Lyhyen ilmoittautumisajan vuoksi huone on varattava itse suoraan hotellista (puh. 03-3776400) ja varaus kannattaa tehdä pian tai ainakin ennen kuin huoneet loppuvat, mutta mikäli tarvitset kimppakyydin, jotta pääset paikalle, niin se kannattaa tietysti varmistaa ensin ilmoittautumalla minulle. Voin myös yrittää välittää sinulle huonekaverin jakamaan kahdenhengen huoneen, jos sinulla ei valmiiksi tiedossa sopivaa huonekaveria. Matkat on siis tarkoitus toteuttaa tälläkin kertaa aiemmin hienosti toimineiden kimppakyytien avulla.

Sunnuntainakaan emme suuntaa heti kotiin vaan menemme takaisin Rönnin lavalle, sillä maailmanmesterit Pirjo ja Tommi Koivula opettavat siellä klo 14-18 fuskua. Opetus lähtee alkeis-tasolta ja etenee jatkotasolle asti, maksaa 5 euroa/tunti ja sille ei tarvita tanssiparia, koska kurssilla vaihdetaan paria. Tämänkään jälkeen emme suuntaa vielä kotiin, vaan menemme tansseihin Laurilan lavalle (tanssit alkavat klo 20.00, joten myöhästynemme vähän alusta), jossa esiintyy Johanna Pakonen. Sisäänpääsymaksu Laurilan lavalle on 12 euroa (opiskelijat 10 euroa ja varusmiehet ilmaiseksi). Tanssit loppuvat yhden aikaan, jonka jälkeen suuntaamme siis kimppakyydillä kohti pääkaupunkiseutua.

En tällä kertaa ota mukaan es-logoa tai muitakaan tuntomerkkejä, sillä Rönnin lavalle on sen verran matkaa, että kimppakyydissä ehtii tutustua hienosti. Lähetän myös kaikille osallistujille puhelinnumeroni, josta voi kysellä, mikäli es-porukan löytäminen tuottaa ongelmia (jos vaikka kimppakyytejä sattuu tulemaan useampia...).

Ilmoittaudu minulle ja ilmoita samalla etunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, mistä olet lähdössä mukaan (kaupunginosan tarkkuudella) sekä tarvitsetko/tarjoatko kimppakyytiä.


Tervetuloa mukaan!


Toni

Linkkejä:
Rönnin lava
Paula Koivuniemi
Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit
Hotelli Orivesi
Boogie Tour Rönnin lavalla
Laurilan lava
Johanna Pakonen

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet