Tapahtuman ajankohta: 27.10.2007
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 23.10.2007 klo 09:19
Ikäraja: Ei ikärajaa

Es-bussilla Satulinnaan (Finlanders ja Taikakuu), vielä mahtuu mukaan!

Lauantaina 27.10.2007 Satulinnassa esiintyy suomalaisen tanssimusiikin ykkösbändi Finlanders sekä mukavaa tanssimusiikkia soittava Taikakuu ja me menemme paikan päälle omalla es-bussilla. Luvassa on siis ensiluokkaista tanssimusiikkia koko illan ajan ja mehän haluamme ilman muuta nauttia siitä täysimittaisesti.

Lähdemme matkaan omalla tilausbussilla Helsingistä Rautatientorin tilausajolaiturista klo 18.00. Es-tanssibussin ajoreitti on Hämeentie - Mäkelänkatu - Tuusulantie - Hyvinkääntie/Hämeentie - Hämeenlinnanväylä (eli Tampereen moottoritie) - Satulinna. Bussi pysähtyy Hyrylässä Riha-Centerissä (Haukantie 2, Tuusula), mikäli haluat tulla mukaan muualta matkan varrelta ilmoita siitä ilmoittautuessasi.

Olemme perillä Satulinnassa noin klo 19.45. Jotta saamme tosiaan nauttia illasta mahdollisimman täysimittaisesti, niin olemme tansseissa loppuun asti ja lähdemmekin takaisin Helsinkiä kohti n. 5 minuuttia sen jälkeen kun bändi ei suostu ((es-)tanssijoiden hurjista taputuksista huolimatta) soittamaan enää yhtään lisää (yleensä viimeisten valssien jälkeen). Palaamme takaisin Helsinkin samaa reittiä.

Tanssilipun normaalihinta on 14 euroa, mutta mikäli saamme bussiin 20 tanssijaa, niin saamme lipun hintaan 10 euroa.


Matka maksaa 10 euroa, mutta...

Saat bussimatkan ilmaiseksi, jos joku seuraavista ehdoista täyttyy kohdallasi:
1. Olet ollut mukana tämän syksyn harjoituksissa/kurssilla vähintään 4 kertaa
2. Olet ollut mukana viime kevään harjoituksissa/kurssilla kertamaksulla vähintään 4 kertaa
3. Olet osallistunut viime kevään kurssille maksamalla koko jäljellä olevan kevään kerralla

Saat bussimatkan puoleen hintaan 5 eurolla, jos joku seuraavista ehdoista täyttyy kohdallasi:
4. Olet ollut mukana tämän syksyn harjoituksissa vähintään 2 kertaa
5. Olet ollut mukana viime kevään harjoituksissa/kurssilla kertamaksulla vähintään 2 kertaa

Ellei mikään edellisistä sattunut osumaan kohdallesi, niin matka maksaa sinulle 10 euroa.


Kun haluat mukaan, niin ilmoittaudu Suville osoitteeseen sohvi60@hotmail.com . Ilmoita ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, matkamaksun suuruus (0, 5 tai 10 euroa), jonka uskot kuuluvan sinulle (ellet maksa matkasta 10 euroa, niin ilmoita myös kohta 1, 2, 3, 4 tai 5, jonka uskot toteutuvan kohdallasi) ja pysäkki, jolta haluat tulla mukaan. Jos tulet mukaan omalla kyydilläsi ilmoita se pysäkin asemesta.

Liput ja matka maksetaan bussimatkan aikana. Varaa mieluiten mukaan tasaraha. Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, muista tehdä se ajoissa.

Kaikki eurosinkut ovat tervetulleita mukaan iästä, tanssitaidosta ja asuinpaikasta (etenkin Tampereelta pääsee autolla näppärästi Satulinnaan) riippumatta!!!

Terveisin Sari, Suvi ja Toni


Linkkejä:
Satulinna
Finlanders
Taikakuu

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet