Tapahtuman ajankohta: 04.12. - 06.12.2010
Sijainti: Viro
Lisätty: 05.10.2010 klo 17:42 (päivitetty 02.12.2010 klo 13:15)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Luksusta ja Poreita -Itsenäisyysjuhlat (3 peruutuspaikkaa vapaana!)

*ES-Sällit ja kauniit *ES-ellit nyt pukeudutaan juhlaan.

Juhlista suurin ja hienoin, Luksusta ja Poreita- *ES-Itsenäisyysjuhlat Virossa 4.-6.2010.

Ensimmäisenä iltana juhlimme Suomen itsenäisyyspäivää yksityiskäyttöön varaamassamme upeassa Sagadin kartanossa juhlaillallisella, tansseilla ja muun ohjelman merkeissä. Seuraavana päivänä siirrymme viettämään hilpeitä pikkujouluja Meresuun neljän tähden luksuskylpylään.

Matkalla on ohjelmaa niin paljon, että joudut tekemään valintoja niiden suhteen. Esim. kylpylästä löytyy seitsemän erilaista uima-allasta, viisi saunaa ja porealtaat. Täällä nautit ja hemmottelet itseäsi hieronnalla ja kauneushoidoilla, valikoima on laaja. Voit istahtaa suolahuoneeseen tai ottaa ”aurinkoa” aurinkohuoneen hiekkarannalla rantatuolilla makaillen. Ja ulkona voit ensimmäistä kertaa elämässä päästä ajelemaan Segwaylla.

Matkan varrelle osuu paljon nähtävyyksiä, joista voisi mainita mm. Viron korkein vesiputous, 20 km pitkä kalkkikivijyrkänne, tuhkavuoret, Viron ainoa nunnaluostari, Narva ja sen linnoitus. Tee edullisia ostoksia tai kävelyretki Suomenlahden etelärannan upealla rannalla. Iltaisin on perinteiseen tapaan tietysti runsaasti viihteellistä ohjelmaa, kuten livemusiikkia, koska kaikki tahtoo tanssia!

Matkan hinta on 250 euroa, joka sisältää kuljetukset (laiva ja bussi), yöpymiset 2hh, neljä yhteisruokailua, ohjelmat, saunat ja altaat sekä sekä ohjelmaan sisältyvät päiväretket. Hinta ei sisällä muita mahdollisia sisäänpääsymaksuja sekä kylpylän hoitoja.

Matka-aikataulu: lähtö lauantaina 4.12. klo 8:30 TallinkSilja (länsiterminaalissa oltava klo 7:30), paluu itsenäisyyspäivänä 6.12. (meillä juhla- mutta Virossa normaali arkipäivä), lähtö Tallinnasta klo 17:30 ja saapuminen Helsinkiin klo 19:30.

Ilmoittautuminen zeus2001@luukku.com

Juhlaterveisin maljoja kohottaen
"Pipari" ja Mikko

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet