Tapahtuman ajankohta: 05.01.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 02.11.2009 klo 09:40 (päivitetty 04.01.2010 klo 11:26)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Saunalauluja

Saunalauluilta sopii kaikille, jotka haluavat laulaa, mutta eivät pysty sitoutumaan kuoroon tai jaksa jonottaa karaokessa. Yhteislaulujen pohjana on *es-lauluvihko ja ehkä sitä kuullaan ex-tempore jonkun soolokin!?

Paikkatilanne 20.12. miespaikkoja reilusti, naispaikat varattu. Osallistumismaksu tulee maksaa 30.12.mennessä, mikä jälkeen maksamattomat varatut paikat vapautuvat jakoon. Maksuohjeet saa mailaamalla allekirjoittaneelle. Rahoja ei palauteta peruutuksen yhteydessä, vaan niillä ostetaan paikalle tulijoille jotain ekstrakivaa.

Illan ohjelma on seuraava: ensin lauletaan kimpassa tunti ja sen jälkeen saunotaan sekä ruokaillaan. Sitten voi taas laulaa. :) Sauna sijaitsee Ruskeasuolla. Aloitamme laulun klo 18.00 ja paikkaa saa käyttää klo 24 asti. Vaikka 5.1.2010 on tiistai, ei huolta: seuraava päivä on kansallinen pyhä ja tipaton alkaa vasta loppiaisesta! ;)

Osallistumismaksu 10e per laulaja sisältäen saunan vuokran, lauluvihon käytön ja iltaan sopivat sapuskat. Omat virvokkeet mukaan. Rytmimunat ja kitarat messiin omalla vastuulla. Mukaan mahtuu 22 sälliä ja saman verran ellejä. Äänialalla tai nuotinlukutaidolla ei ole merkitystä. Miehet ja naiset saunovat erikseen; sillä on ehkä merkitystä. :P

Mikäkö on rytmimuna? No tämä:
http://beatman.fi/product_catalog.php?c=62
Rytmimuna aiheutti suurta hilpeyttä tietämättömien keskuudessa kerran kesällä. ;)


-Satu



Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet