Tapahtuman ajankohta: 06.08.2010
Sijainti: Helsinki/Kangasala
Lisätty: 06.08.2010 klo 02:05 (päivitetty 06.08.2010 klo 02:06)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kisarantaan kimppakyydillä (esiintyjinä Sinitaivas ja Finlanders)

Hei!

Tänään perjantaina 6.8.2010 menemme tanssimaan Kisarantaan (Kangasala). Illan esiintyjät ovat huippuhyvät: Sinitaivas ja Finlanders.

Sisäänpääsymaksu lienee siinä 13-15 euron hujakoilla. Narikka maksaa puolitoista euroa. Tanssit alkavat klo 20.00 ja päättyvät viimeistään kahdelta. Naistenhaku on 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten ei kannata jäädä ihmettelemään miksi miehet eivät tee mitään, vaan rientää heti hakemaan.

Ennen tansseja on klo 19.30-20.15 Hurmion järjestämä tanssikurssi (lajina cha cha).

Tosi nopean aikataulun vuoksi tarjolla on todennäköisesti vain yksi kimppakyyti (, jossa olen itse kuskina), mutta pyrin kuitenkin järjestämään kimppakyytejä pääkaupunkiseudulta mukaan tuleville, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme Kisarannassa vähän ennen tanssikurssin alkua (voit toki tavata meitä myöhemminkin illan aikana, jos vain pystyt löytämään meidät, sillä olemme hajaantuneet lavalle tanssimaan...). En ota tälläkään kertaa ES-logoa mukaan, joten ilmoittaudu mukaan, jolloin voidaan sopia missä ja mihin aikaan tavataan Kisarannassa (ellet tule mukaan kimppakyytiin).

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka et tulisikaan mukaan kimppakyydillä, sillä lähetän kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia (paras aika soittaa on parin vaihdon aikaan tai kun orkesteri soittaa polkkaa, masurkkaa tai jenkkaa, ellen ehdi vastaamaan/kuule puhelimen ääntä, niin soitan myöhemmin takaisin...).


Toni


Linkkejä:
Kisaranta
Sinitaivas
Finlanders

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet