Tapahtuman ajankohta: 11.05.2007
Sijainti: Helsinki/Tuulos
Viimeksi päivitetty: 11.05.2007 klo 10:37
Ikäraja: Ei ikärajaa

Es-bussilla Kapakanmäelle tanssimaan <b>bussissa vielä reilusti tilaa!</b>

Nyt on erittäin hyvä ja helppo aika avata oma kesälavakautesi (tai jatkaa jo avattua), sillä lähdemme yhdessä es-bussilla tanssimaan. Tällä kertaa kohteena on Tuuloksen Kapakanmäki, joka sijaitsee noin 30 km Hämeenlinnasta koilliseen, eli ihan mukavan bussimatkan päässä.

Suuri päivä on perjantai 11.5.2007 ja illan esiintyjinä ovat Johanna Pakonen ja Martti Metsäkedon orkesteri. Johanna Pakonen kuuluu niihin menestyneimpiin tangokuningattariin (jonka tangoissa on voimaa, mutta myös pehmeyttä) ja häneltä on juuri vähän aikaa sitten ilmestynyt jo kolmas pitkä soitto.

Martti Metsäkedon orkesteri on myös tanssipiireissä hyvänä pidetty orkesteri, vaikkei olekaan saanut vielä paljoa julkisuutta suuren yleisön silmissä. Ehkä heidän hiljattain julkaisemansa levy muuttaa tilannetta ja tuo yhtyeelle myös kaivattua radiosoittoaikaa. Tanssit alkavat klo 20.00 ja päättyvät n. 02. Lipun hinta on meille 11 € (normaalihinta on 13 €, mutta saimme neuvoteltua meille alennuksen). Varaa bussiin sopiva summa käteistä, eli 11 euroa / 21 euroa riippuen siitä maksatko tanssilipun lisäksi myös bussimatkasta.

Es-yhteisbussimme lähtee liikkeelle Helsingin rautatieaseman tilausajolaiturista klo 18.00. Laituri sijaitsee Fennian taloa vastapäätä. Matkalla pysähdymme Tuusulan Riihikallion Riha-Centerissä. Ajamme takaisinpäin samaa reittiä ja lähdemme paluumatkalle 5 min sen jälkeen kun illan viimeinen orkesteri on lakannut soittamasta (eli varsin todennäköisesti viimeisten valssien jälkeen, mutta jos yhtye taputetaan vielä niiden jälkeen takaisin lavalle, niin sitten saamme vähän lisäaikaa...).

Kapakanmäen tanssilattia on tunnetusti selvästi liukkaampi kuin muissa tanssipaikoissa, joten sinne kannattaa ottaa mukaan ne pitävimmät tanssikengät, varsinkin jos haluat tanssia muitakin tansseja kuin vain hitaita. Tavallisilla kengilläkin pärjännee hienosti. Älä kuitenkaan laita jalkoihisi tavallisia lenkkareita tms., vaan vaikkapa riittävän edustuskelpoiset ja tyylikkäät nahkakengät.

Bussimatkan hinta on 10 € (lisäksi tanssilippu on ostettava itse). Kevään tanssikurssin maksaneet (ei kertamaksulliset), saavat bussimatkan ilmaiseksi ja maksavat vain tanssilipun.

Huom! Bussimatka ja tanssilippu maksetaan käteisellä bussissa, joten varaa mukaan sopiva summa käteistä (11 tai 21 euroa).

Ilmoittaudu Suville osoitteeseen sohvi60@hotmail.com viimeistään torstaina 10.5.2007. Muista perua ilmoittautumisesi ajoissa, jos et pääsekään mukaan.

Kaikki lavatansseista innostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Terveisin es-tanssikurssin järjestäjät Sari, Suvi, Toni ja Veka

Lisätietoja:
Tuuloksen Kapakanmäki
Johanna Pakonen
Martti Metsäkedon orkesteri

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet