Tapahtuman ajankohta: 18.09.2010
Sijainti: Turku
Lisätty: 02.09.2010 klo 15:21 (päivitetty 16.09.2010 klo 00:21)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Karaokeilta (PERUUTETTU)

Maailman kolhimia sinkkuja ei taida laulattaa, tapahtumaan ilmoittautui vain muutama ja niistäkin pari oli epävarmaa. Katsotaan joskus myöhemmin uudestaan.

Eli alla oleva on siis PERUUTETTU:

Hei, eurosingerit!

Keskustelupalstalla pyydettiin ideoita turkulaisten aktivoimiseksi. No, harkitsemattomasti menin ehdottamaan karaokeiltaa. Nyt sitten huomaan olevani täyttä päätä järjestämässä moista ihmetystä :) Kaiken lisäksi olen untuvikko, joka ei koskaan ole käynyt missään *es-tapahtumassa. Eli ei mitään pehmeätä laskua eurosinkkujen yhteisöön mulle, vaan ui tai uppoa!

Nyt ne (virtuaali-) korvat hörölleen:

Vietämme siis karaoke-illan lauantaina 18.9 klo 19 alkaen Turussa Tietoteeman tiloissa Saippua Centerissä (ent. Turun Saippuatehdas), osoitteessa Artturinkatu 2.

Fasiliteetteihin kuuluu tila n. 10 - 15 hengelle, karaokelaitteet, n. 1000 biisiä, sauna, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Astioita on niukasti, mutta kertsimukeja saan haettua Siwasta. Omat syötävät ja juotavat reppuun arvioidun kulutuksen mukaan.

Muutaman sadan metrin päässä on Pub Port Arthur, jos haluaa mennä jatkoille "oikean" karaoken pariin. Kauppatorille ja keskustan humuun on n. 2 km.

Koska tila ei miljoonayleisöä vedä, on ilmoittautuminen tarpeen, mieluiten sähköpostilla 15.9 mennessä. Ja lysti on halpaa ku saippua, maksaa vaan vaivan + omat eväät. Vapaaehtoiseen kolehtiin voi siivoojalle laittaa jonkun hilun, jos taskun pohjalta löytyy.

Pedantti-Antti
ak63@suomi24.fi
040 5444 217

Ajo-ohje: kun tulet Ruissalontietä keskustasta päin, käänny ennen Saippua Centeriä vasemmalle Artturinkadulle. HUOM! Kartalla Artturinkatu näyttää päättyvän Pansiontiehen, mutta oikeasti se tekee lopussa 90:n asteen mutkan oikealle. Mutkan jälkeen (tässä vaiheessa näkyy jo rakennuksen päädyssä iso Tietoteema-teksti) tulet heti portille, jonka välittömässä läheisyydessä on sisäänkäynti, jossa on myös Tietoteeman kyltit. Niitä kylttejä seuraamalla et voi eksyä (ainakaan kovin kauas).

Mikäli oikein tulkitsin, niin bussit 8, 12, 32 ja 42 ajavat Ruissalontietä. Kannattaa kuitenkin varmistaa itse.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet