Tapahtuman ajankohta: 11.09.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 10.09.2011 klo 20:01
Ikäraja: Ei ikärajaa

teatteri: Nikolai Gogol: Mielipuolen päiväkirja

Olisiko kiinnostuneita mukaan? Olen lähdössä katsomaan kyseistä suosittua teatteriesitystä Aleksanterin teatteriin (klo 15), joka on syksyn ainoa Helsingissä!

Gogolin tekstissä tragiikka ja komiikka risteytyvät harvinaisen koskettavasti. Tarina luo eteemme kirkkaan kuvan siitä, miten ihmismieli alkaa järkkyä ja todellisuudentaju kaikkoaa. Nykyajan termein ihminen menettää elämänhallinnan ja syrjäytyy.

Gogolin tragikoominen teksti sekä Martti Suosalon samanaikaisen hersyvä ja riipaiseva tulkinta todellisuudentajunsa menettävästä Popristsinista on kokemuksen arvoinen elämys.

Aleksanterin teatteri sijaitsee Bulevardilla historiallisesti arvokkaassa seurassa Teknisen ammattikorkeakoulun ja Sinebrychoffin museon naapurissa lähellä Hietalahden toria. Pääsisäänkäynti: Albertinkatu 32 (auki tuntia ennen esitystä). Hinta 27 euroa. Kesto 1 h 30 min, sis. väliajan.

Lipun voi tilata ennakkoon (ks. http://www.aleksanterinteatteri.fi/lipunmyynti), mutta itse aion lunastaa sen ennen esitystä lippuluukulta.

Jos lähdet mukaan ilmoittaudu sähköpostilla.

Terveisin

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet