Tapahtuman ajankohta: 12.03.2011
Sijainti: Kouvola (tilausajo Helsingistä)
Lisätty: 25.01.2011 klo 11:04 (päivitetty 01.03.2011 klo 17:56)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Patikointi-/hiihtoretki Repovedelle

Eurosinkut osallistuvat XII Repoveden ulkoilu- ja elämyspäiville lauantaina 12. maaliskuuta. Tapahtuma järjestetään Kouvolan pohjoisosassa sijaitsevan Repoveden kansallispuiston maisemissa.

Vaihtoehtoina ovat patikointi / sauvakävely / lumikenkäily (lumikenkiä mahdollisuus myös vuokrata) 7 km:n reitillä tai erämaahiihto perinteisellä tyylillä haluamallasi reitillä: 10 km, 14 km, 22 km tai 24 km. Osallistumismaksuun sisältyy muistotarra, vakuutus, huoltopalvelu, peseytymismahdollisuus ja 3 kpl eväslippuja huoltopalvelupaikoilla. Käristä makkaraa leiritulella, herkuttele räiskäleillä tai nauti kuumaa kahvia tai kaakaota. Oheistapahtumina on varjoliitonäytöksiä ja lisämaksusta mm. hevos- ja rekiajelua ja tandemhiihtoa.

Eikä tässä vielä kaikki. Paluumatkalla piipahdamme Mustilassa, jossa on vaihtoehtoina patikoida arboretumissa (Pohjois-Euroopan huomattavin metsäpuisto) tai tutustua Mustilan viinimyymälään, joissa voit maistella tilan omia viinejä, liköörejä kahvin ja leivonnaisten kera sekä tehdä ostoksia käsityöläisliikkeessä (lue lisää www.mustila.fi).

Tule liikkumaan, kuntoilemaan ja ulkoilemaan yhdessä muiden eurosinkkujen kanssa. Kaikille taataan hyvä olo, repullinen elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa.

Päivä maksaa sinulle 40 euroa, joka sisältää tilausajobussikuljetukset, tapahtuman osallistumismaksun (10 euroa) ja lounaan ravintolan noutopöydästä. Olemme paikan päällä noin 3 tuntia.

Lähtö on klo 8 Helsingistä. Paluu noin klo 17.

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle, kerro samalla lähdetkö patikoimaan / lumikenkäilemään tai hiihtämään.

Mikko.S.P.

Lisätietoa:

*Sauva- ja lumikenkäilyreitti on noin 7 km (Orilampi-Kinansaari-Orilampi) valmiilla reitillä

*Lumikenkiä on vuokrattavissa, ilmoita etukäteen, jos tarvit

*Hiihtoreittejä on kuusi (10 km, 14 km, 22 km, 24 km, 34 km, 35 km), joiden varralle on huoltopalvelupaikat. Näistä 10 km:n reitti luistellen tai perinteisellä, muut perinteisellä tyylillä

*Osallistumismaksulla saat 3 kpl eväslippuja käytettävissä tulentekopaikoilla. Et tarvitse omia eväitä, eli tulentekopaikoilla on kaikki valmiina, sinulla on eväslippuja, joilla saat ostettua mm. grillattavaa makkaraa ja kuumia juomia

*Osallistumismaksuun kuuluu myös vakuutus, muistotarra, peseytymismahdollisuus (pukkarit siis on) sekä arpoja, joilla pääset elämys- ja tuotepakettien arvointoihin

*Hevos- ja poniajelut sekä tandemhiihto eri maksusta

*Keskuspaikkana on Orilammen Lomakeskus (www.orilampi.com), joka on hotelli ja ravintola

*Tuosta samaisesta osoitteesta saat luettavaksi tai ladattua koneellesi tapahtuman esitteen

*Bussin reitti kulkee Helsingissä Itäväylää ja se voi tarvittaessa pysähtyä esim. Itäkeskuksessa ja myöhemmin Porvoossa


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet