Tapahtuman ajankohta: 02.03.2008
Sijainti: Helsinki
Viimeksi päivitetty: 22.02.2008 klo 08:41
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kävelyä Suomenlinnassa

Nyt on tilaisuus lähteä kävelemään Suomenlinnaan ja samalla meri-ilmaa haistelemaan rennossa *es-porukassa. Lähtöpaikka on Suomenlinnakeskukselta 2.3 klo 13.00, jonne pääsee HKL:n Kaup-patorin rannasta lähtevällä yhteyslautalla. Suomenlinnakeskukselle kävelee noin 15 min, joten kan-nattanee tulla jo klo 12 lautalla Suomenlinnalle. Lautan kulkuaikataulun löydät

http://aikataulut.ytv.fi/linjat/fi/hLautta_Kauppatori.html

Teemme omatoimisen kävelyretken tai porukan innostuksesta riippuen lähdemme 13.30 kiertämään opastetulle esittelykierrokselle, joka on englanninkielinen. Jos lähdemme opastetulle kierrokselle mukaan, niin katsotaan sen jälkeen, onko jäänyt kohteita, joissa haluaisimme käydä vielä tutustu-massa. Kävelyn jälkeen katsotaan kahvi- tai ruokapaikka ryhmän kiinnostuksesta riippuen. Jos näl-kä tai jano pääsee, yllättämään, niin sen voi parantaa esim. http://www.panimo.com/. Panimo on avoinna ympäri vuoden. Talviajankohdasta johtuen tarjonta ravitsemusasioiden suhteen voi olla hiukan suppean puoleista, mutta varmaan sitäkin parempaa!

Lisää tietoa Suomenlinnasta linkistä http://www.suomenlinna.fi/

Ilmoituksia ja lisäkyselyjä ottaa vastaan sähköposti karvis68(ät)luukku.com. Ilmoittautuneille laitan takaisin puhelinnumeron, josta tavoittaa tarvittaessa.

Päätökseni asian suhteen:

(___) Ehdottomasti Suomenlinnaan. Tulen paikalle!

(___) Ehkä Sittenkin… Vakavaa harkintaa, palailen kyllä ajoissa.

(___) E… Sohvani potee puutostautia, koska en ole sitä pitänyt selässäni hetkeen aikaan ja nyt vii-konlopun aikaan korjaan tilanteen. En siis tule.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet