Tapahtuman ajankohta: 04.05.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 29.04.2014 klo 10:46
Ikäraja: Ei ikärajaa

Hei me juostaan!

Hei me juostaan!

ja myös vähemmän juosseet, tervetuloa mukaan. :)
Tällä kertaa valloitamme valloittavan Mustikkamaan hiekkatiet.

Aika: su 4.5.2014 klo 16 - lähtö viimeistään 16.05, jos emme tiedä toisin
Tapaamispaikka: Mustikkamaa, kioski urheilukenttien ja parkkipaikkojen välissä.
Matkan pituus: 2,5-10 km

Mennään siis paikkaan, jossa kukin voi jättäytyä matkasta pois sitten, kun tuntuu hyvältä. Saaren kun kiertää kerran, matkaa kertyy n. 2,5 km. Kierretään 3-4 kertaa tai juostaan ristiin rastiin tai mikä tuntuukaan hyvältä.

Mustikkamaa on mäkinen maasto. Mutta ylämäet ovat ystäviä, alamäetkin monesti niiden jälkeen. :) Kiertosuuntaa vaihtelemalla rasitusta voi säädellä. Sovitaan lähdössä tarkemmin vauhdista. Lähtökohtaisesti kuitenkin juostaan "PPP"-vauhtia. Pienempiin ryhmiin jakautuminen vauhdin mukaan on myös mahdollista.

Allekirjoittanut juoksee mielellään n. 9,0-10,0 km/h vauhtia.
Vähemmän juosseiden porukassa sekä kävellään että juostaan.

Tapaamispaikka on parkkipaikkojen ja urheilukenttien välissä, pian saarelle johtavan sillan jälkeen. Minut tunnistat punaisesta juoksutakista tai pinkistä juoksupaidasta (lämpötilasta riippuen). Jos olet tulossa julkisilla, suosittelen bussi 16:sta, joka lähtee Rautatientorilta. Metrolta matkaa n. 1,5 km.

Pieni sade ei meitä haittaa, mutta säävaraus on varmasti paikallaan. Mahdollisesta peruuntumisesta laitan viestiä tapahtumakalenteriin sunnuntaihin klo 12 mennessä.

Ilmoittaua voi osoitteeseen cocomaarit@gmail.com, niin tiedän odottaa sinua paikalle. Vastausmeilissä saat puhelinnumeroni mahdollisia eksymisiä/myöhästymisiä varten.

Mutta ensin vietetään ihana vappu! :)


Sporttailuterveisin,

Coco
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet