Tapahtuman ajankohta: 28.04.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 15.04.2010 klo 20:36 (päivitetty 23.04.2010 klo 18:13)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Megazone Helsingissä - TÄYNNÄ

Päivitys: Tapahtuma on nyt TÄYNNÄ. Suuren suosion vuoksi on koko pelikierros kello 18:30 tullut jo täyteen, eli mukaan pääsee enää ainoastaan jos peruutuspaikkoja ilmenee. Pelikierroksen jälkeen kello 19:00 on Megazonessa yksityistilaisuus joten uutta kierrosta ei voi pelata heti perään.

28.4. mennään Helsingin uuteen Salmisaaren liikuntakeskukseen pelaamaan Megazonea.

Megazone on sisätiloissa, varta vasten rakennetulla areenalla pelattava peli, jossa kolme eri joukkuetta pelaavat kaikki toisiaan vastaan, hiiviskellen ympäri areenaa ja ammuskellen vastustajiaan laseraseilla. Peli tarjoaa varmasti hupia ja jännitystä ja käy kuntoilumuodostakin. Vaikka pelikierros kestää vain 25 minuuttia niin siinä ajassa ehtii kyllä liikkua paljon. Peli sopii käytännössä kaikille kiinnostuneille, vasta-alkajille ja kokeneemmillekin.

Olen varannut meille yhden pelikierroksen Helsingin Salmisaaren Megazone-areenalla keskiviikkona 28.4. kello 18:30. Paikalla on oltava viimeistään varttituntia ennen pelin alkua eli 18:15. Vapaana on 7 paikkaa, minkäänlaisia sukupuoli- tai ikäkiintiöitä ei ole. Peliä varten kannattaa välttää valkoisia vaatteita, koska ne hohtavat ultraviolettivalossa.

Helsingin Megazone-areena sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksessa osoitteessa Energiakatu 5, lähellä Helsingin Energian voimalaa ja Oikeustaloa. Paikalle pääsee ainakin kävelemällä Tallbergintietä Kaapelitehtaan edestä. Megazone on toisessa kerroksessa. Koko areena on kuulema ihan uudenlainen, joten kannattaa mennä ja tutustua siihen.

Osallistuminen peliin maksaa 8,50 €. Osallistuminen maksetaan vasta itse pelissä, mitään etukäteismaksua ei ole. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoittaudu minulle etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse (044-5110111), niin tiedän kuinka monta ihmistä on tulossa. Pyrin ylläpitämään tietoa vapaiden paikkojen lukumäärästä.

Tervetuloa mukaan pelaamaan, toivottaa Joona
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet