Tapahtuman ajankohta: 20.02.2007
Sijainti: Helsinki/Vantaa
Viimeksi päivitetty: 14.02.2007 klo 16:10
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssii sinkkujen kanssa - Tango Special

Mitä: Suomalaisen lavatangon jatkotason kurssi. Mukaan mahtuu 30 sälliä ja 30 elliä - paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kurssille kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Kurssilla on toimiva parin vaihto.

Missä: Tanssitalo Puistokulma (Talkootie 4, 01350 Vantaa) Hiekkaharjun rautatieaseman tuntumassa. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.puistokulma.fi/

Milloin: Kahtena peräkkäisenä tiistaina 13. ja 20. helmikuuta klo n. 20.00-22.00. Olethan ajoissa paikalla!

Kuka: Opettajina toimivat Sulo Piironen ja Hannele Vartiainen (Finland Tango Team Ry
http://www.finlandtangoteam.net/ )

Kenelle: Kaikille suomalaisesta lavatangosta kiinnostuneille, jotka ovat hankkineet tangon perustanssitaidon jo aiemmilla kursseilla. Myös luomutaito ja vahva usko omaan osaamiseen riittää. Koska kyseessä on jatkotason kurssi, niin kurssilaisten oletetaan osaavan jo tangon perusteet.

Mitä maksaa: ES kevään 2007 Tanssii sinkkujen kanssa -kurssilaisille (jotka ovat maksaneet koko kurssin) tämä kuuluu kurssin hintaan, joten Tango Special - ei maksa heille enää mitään. Muut maksavat Tango Special kurssista 10 euroa/kerta, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Huom! Ilmoittautuminen on pakollinen kaikille, koska kurssille halutaan mukaan saman verran miehiä ja naisia.

Ilmoittautuminen:  Pakolliset ja sitovat ilmoittautumiset Vekalle osoitteeseen es-veka@luukku.com . Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautumiset Vekalle osoitteeseen es-veka@luukku.com
Vekalta voi kysellä myös lisätietoja numerosta: 040-5898876

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet