Tapahtuman ajankohta: 13.04.2014
Sijainti: Leppävaara - Nuuksio
Lisätty: 10.04.2014 klo 17:50 (päivitetty 11.04.2014 klo 18:38)
Ikäraja: 18-55-vuotiaille

Nuuksion kevyehkö kävely aamiaisella aamuvirkuille

Jo aikaisempina vuosina toteutettu ja hyväksi todettu Nuuksion leppoisa päivävaelluslenkki, sisältäen reilun buffet aamiaisen Hotelli Siikarannassa.

Tavataan Leppävaaran bussi aseman laiturilla 15 (Bussi 28K) sunnuntai aamuna ajoissa niin että ehditään bussiin joka lähtee 8:03. Pysäkki on helppo löytää, se sijaitsee 50 metriä Leppävaaran juna aseman eteläpuolella.

Bussi saapuu Hotelli Siikarannan lähistöön josta pieni kävely buffet aamiaiseen joka on tarjolla 9:30 asti. Olen soittanut ja tarkistanut ajat. Sanoivat että kaikki ketkä saapuvat ennen 9:30 ehtivät hyvin syömään. Omakustanteinen hinta vain 9,- euroa.

Siitä sitten suuntaamme ensin pienempiä polkuja pitkin, yhä suurempia jotka johtavat Haukkalampea kohti, jossa luontotuvan ohella kahviautomaatti ja WC. Sieltä lähistöstä otetaan sitten bussi (85) Espoon keskukseen johon päiväretki jo päättyy.

Pieniä taukoja voimme pitää matkalla toiveitten mukaisesti. Kuitenkin Espoon Keskuksen bussi kulkee noin kerran tunnissa, täten kohdistetaan lepotauko Haukkalammen luontotuvalle.

Reppuun suosittelen ottaa sateenvarjon jos sattuisi tulemaan pieni kuuro tai kaksi, niin se on oiva väline pysytellä kuivana.

Informatiivisia linkkejä:
http://www.hotellisiikaranta.fi/?page_id=44
http://www.luontoon.fi/palvelupisteet/muut/haukkalampi/Sivut/Default.aspx

Saa ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä, voi myös saapua ilmoittautumatta. Kaikki ovat tervetulleita ja koiran voi myös tuoda!

Casimir =oD
045 135 2810
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet