Tapahtuman ajankohta: 03.10.2020
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 20.09.2020 klo 19:37
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kirka-musikaali Hetki Lyö

Kirka-musikaali
Hetki Lyö

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Esiintyjät

Kirka Babitzin: Ilari Hämäläinen
Sammy Babitzin: Matthau Mikojan/ Sammy Aaltonen
Muska: Piritta Lumous
Kirkan isä: Petri Lairikko
Kirkan äiti: Piritta Lumous
Kirsti Mikkola, Paula Nummela: Elisa Lairikko/ Saija-Reetta Kotirinta
Kassu Halonen, Danny: Petri Lairikko
Remu Aaltonen: Juha Kinnunen
Katri Helena: Elisa Lairikko / Saija-Reetta Kotirinta
Anna Babitzin: Isabella Lairikko

Muita rooleja mm. Hector, Pave Maijanen, yhtyeiden jäsenet, tanssijat, taustalaulajat.
Esityksen kesto

Väliaikoineen n. 2 tuntia 50 minuuttia

Varasin 20 lippua. Juttelin muutaman sinkun kanssa ja sovin, että varaan liput ja teen tästä tapahtuman. Tässä vaiheessa kolme paikkaa on jo mennyt. Jos haluat mukaan niin toimi nopeasti, koska joudun ilmoittamaan lopullisen lippujen määrän jo tiistaina 22.9.2020. Ilmoittaudu Sipelius54@gmail.com 22.9.2020 mennessä. Varaan teille liput sähköpostilla ilmoittautuneiden kautta. Jos liput eivät riitä niin kellonaika ratkaisee kuka saa lipun. Lähetän sähköpostia ja tilinumeroni johon voit maksaa lippusi. Hinta on 40 € lippu. Esitys on Finlandia-talossa Mannerheimintie 13, Helsinki.

Kysyin Musiikkiteatterista voinko maksaa Smartumseteleillä tai vastaavilla. En ole saanut vastausta vielä. He lähettävät minulle laskun lipuista niin en usko, että pystyn lunastamaan lippuja kulttuuriseteleillä. Jos haluat hankkia lipun tähän näytökseen niillä niin voit ostaa itse lippusi ja liittyä meidän joukkoon. Voin ilmoittaa teille millä rivillä meidän paikat on kunhan saan ne tietooni. Jos varaat lipun niin maksa se ajoissa, että voin lunastaa lippusi. Tämä siksi, että aiemmin olen joutunut kyselemään joltain henkilöltä onko hän tulossa, kun maksua ei näy tililläni. Se on turhauttavaa. Mikäli esitys peruuntuu niin palautan rahat tilillesi. Jos joudut perumaan esim. sairastumisen vuoksi voit myydä lippusi itse tai jos jonossa on jonottajia niin voin yrittää markkinoida lippusi.

https://www.musiikkiteatteri.fi/ohjelmisto/kirka-musikaali-hetki-lyo/
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet