Tapahtuman ajankohta: 05.11. - 08.11.2015
Sijainti: Barcelona, Espanja
Lisätty: 30.03.2015 klo 01:23 (päivitetty 22.07.2015 klo 12:55)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Barcelona (TÄYNNÄ)

Syksyn pimeydestä lennämme etelään ja vietämme pitkän viikonlopun (to-su) Barcelonassa 5.-8.11.2015, joka on Espanjan toiseksi suurin kaupunki (1,6 milj. asukasta) ja Katalonian autonomisen alueen pääkaupunki lauhkealla Välimeren rannikolla.

Barcelonassa on paljon nähtävää ja koettavaa, jossa on syytä varata aikaa tutustumiseen museoihin, toreihin, hiljaisiin sisäpihoihin ja kujiin, joista löytää pieniä viehättäviä putiikkeja, sekä tietysti katukahviloihin ja baareihin. Voi lähteä kävelemään ja tutustumaan goottilaiseen kortteliin, Montjuicin kukkulaan, Eixampleen tai rantaan, ja paljon muuta.

Katalonian keittiö on Espanjan hienoimpia ja omaperäisimpiä. Barcelonan ravintoloilla on hyvät lähtökohdat: erinomaiset ainekset. Ruoka perustuu torilta saataviin aineksiin. Ruokalistoilla on ennen kaikkea tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Hedelmät ja kasvikset ovat niin tuoreita kuin olla voi. Paikallisia erikoisuuksia ovat savukinkku ja tuliset makkarat, vartaassa paistettu liha ja lintu tuoksuvien yrttien kera, maaseudun kasvikset ja metsäsienet. Ja miltä maistuvatkaan espanjalaiset viinit, cavat, sangriat ja sherryt itse paikan päällä.

Eurosinkut lähtevät Barcelonaan ryhmässä, mutta paikan päällä ryhmä jakaantuu päiväretkille pienempiin kunkin ryhmän mieltymysten mukaisesti. Kokoonnumme kuitenkin muutamana iltana kaikki yhdessä nauttimaan ruoasta ja seuraamaan paikallista menoa.

Matkan hinta on 125 euroa, jos varaat omat lennot. Jos haluat lennot kauttani, niin niistä joutuu pulittaa 275 euroa. Hyvätasoinen
hotelli on Barcelonan keskustassa (2hh). Lisähintaan 1hh. Ilmoittautuminen tm:ssä (www.tahtoomukaan.net).

Tapahtuman järkkärinä toimii

Mikko.S.P.Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet