Tapahtuman ajankohta: 06.08.2015
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 02.08.2015 klo 14:25 (päivitetty 06.08.2015 klo 16:00)
Ikäraja: Alle 45-vuotiaille

Illallinen Taivaan Alla Tervasaaressa

Es junnut illallistaa piknikin merkeissä vilteillä torstaina 6. elokuuta klo 19-22 (katetaan kuitenkin valkoiset liinat ja oikeat astiat, mutta tuskin aletaan pöytiä ja tuoleja roudaamaan mukaan)

Jokainen tuo omat piknik eväät ja halutessaan yhteiseen hyvään pientä naposteltavaa. Itse leivon jotain suolaista mukaan :)

Illallinen alkaa klo 19:00 mutta tavataan hyvissä ajoin Kaisaniemen puiston päädyssä sen allashässäkän edustalla klo 18:15, josta kävellään yhdessä Tervasaareen ja etsitään hyvä paikka piknikille. Mukaan saa tulla toki vasta paikan päällekin seitsemäksi :)


*** *** ***

LISÄYS 6.8: Ennakkotiedoista poiketen en hae Yhteismaalta valkoista pöytäliinaa ja kivennäisvesiä mukaan, ei vaan lomalainen ehdi joka paikkaan. Eli omat janujuomat, alkolla tai ilman mukaan :)


LISÄYS 3.8:

Yhteismaan toimistolta saa tosiaan lainaan pöytäliinoja (9,4m) otin yhden tälläisen eli jos jokainen tois oman viltin tms mukaan, katetaan niiden päälle toi liina ja ruoat.
Ajatus on että syödään oikeista astioista ei kertakäyttöisistä. Jokainen huolehtii nekin itselleen.

Yhteismaan toimistolta saa ilmaiset vedet eli haen sieltä 12 pulloa kivennäisvettä (1,25l) mukaan ja raahaan ne kanssa junalla mukana. Jos mun tavaramäärä alkaa näyttää turhan isolta porhallan autolta sinne Tervasaaren sillan kupeeseen ja siitä kannetaan juomat kimpassa saareen.

Jokainen tuo omat piknik eväänsä mitä ikinä tahtookaan syödä.
Lisäksi voi tuoda yhteiseen hyvään esim viinirypäleitä, mansikoita, herneitä, pikkuporkkanoita, hedelmiä, pähkinöitä, sipsejä, keksejä tms. Jos tuot jotain laita viestiä minulle mari.nurmi (at) iki.fi mitä tuot niin tiedän sopia ettei kaikki ei tuo samaa.

Otan mukaan roskapusseja eli kaikki mitä tuodaan viedään sitten yhdessä myös pois. Lisäksi mulla on servettejä, terävä veitsi ja leikkuulauta, jos sellaiselle tarvetta sekä käsidesin.

Ennakkoilmoittautuminen ei pakollista mutta suotavaa. Sähköpostitse voit myös pyytää puhelinnumeroni, jos tulet vasta paikan päälle niin saat koodit mistä meidät löytää.***

http://illallinentaivaanalla.fi/kaikkialla/


Tänä iltana syödään illallista yhdessä ulkona – pihalla, puistossa, oman kotimme edessä. Kutsutaan mukaan ystävät ja tutut – ja illallistetaan taivaan alla – kaikkialla 6.8. 2015 klo 19–22.

Kannetaan pöydät ulos ja laitetaan niille yhteiseksi merkiksi valkoinen pöytäliina. Katetaan astiat, tuodaan ruoat pöytään ja nautitaan. Kaupunki on meidän kaikkien yhteistä tilaa. Käytetään sitä – hauskasti, kauniisti ja vastuullisesti. Illallistetaan yhdessä, kaikkialla – taivasalla. Tapahtuman järjestää Yhteismaa ry

*** *** ***

tervetuloa mukaan
t: Mari ja Eevis
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet